ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. apr 2005 11:04

Encijan, hvala! Gle takega tempa izgubljanja pa je že preizkušeno, da se ne obnese skozi vse tri mesece. Na žalost. Ker če bi se obnesel, nam nebi bilo treba ponavljat krogov. :) No, malo si se res zmotila, do sanjske teže manjka še 2,9 kg maščobe. Itm pa je 20,6. Sicer bi pa kar bil dober tvoj izračun, da bi se le uresničil. Ne morem si misliti, Encijan res si mi dala misliti. Ko se spomnim kako obupana sem bila septembra, in še pomisliti si nisem upala o takšni teži, no sanjala sem jo že :) , Si jo želela ampak želeti si ni dovolj, zato bom spet rekla tisto že nevem kolikokrat napisano, PUNCE SPLAČA SE! je pa zanimivo, kako človek strmi za vedno višjimi cilji. Meni trenutno niso več toliko važni kilogrami kot dober izgled. Ker je moja koža mlahava, "ritka" malo povešena,.... bi vse dala da popravim te malenkosti, ki priznam me septembra sploh ne bi motile, le da bi takoj imela 15 kg manj. :)) Pa bi lahko blo vse ostalo kakor bi pač bilo. Sicer pa, ne da nisem zadovoljna, ampak dobro vem, da ta kilogram izgubljen včeraj na vodni dan nič ne pomeni, to je samo izguba vode in posledično -1kg. Zato se zdaj kar nekaj časa ne nameravam tehtati, da ne bo prevelikega razočaranja, ko se jaz malo najem in bo tehtnica pokazala več. Pa še tisto obdobje stagniranja teže je na vrsti,... Sicer, pa imam pred sabo še dva meseca, bo že šlo še tiste 3 kile dol, pa saj mora da gre. :) Ti pa povem, da tudi jaz komaj čakam, da sprobam tisto zelenjavno pizzzo. Danes bo mesek, jutri regrad s krompirjem, zvečer pa 60 letnica ( kar pomeni grešenje), Zato ne vem kdaj bo na vrsti ta pravi OH dan, z sladkarijami.... V nedeljo še sigurno ne. LP. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. apr 2005 11:32

Joj punce. Mi tako diši od peke po stanovanju, da sem mogla it mal na forum pokukat preden kaj v usta zbašem. Sem pa res na neprimeren dan začela z dieto! Ampak zjutraj je bila volja in to je to. Upam da se mi uspe prebit čez ta dan brez prekrškov, ker sem že sita sebe in teh začetkov. Vedno obupam!!! tejčica

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

15. apr 2005 11:39

drage dame, že dolgo se nisem oglasila, sicer pa si tudi nisem mislila da bom še katero od "tastarih forumašic" sploh še vidla tukaj gor. Vidim da vse lepo napredujete in sem vesela za vas. Naj vam povem da sem včeraj prvič v življenju videla svojo malo pikico Ta moja mala pikica je tako poskakovala, da sem najprej mislila da se ji tako kolca. No šele potem mi moj ginekolog pove, da se z nogicam tako odrine, da poskoči. To bo še veselje ko jo bom začutila to mojo malo pikico. Ko sm šla domov sem kar zajokala od sreče (pred ginekologom me je blo sram). Pa tud moj matej je bil zraven, kolk se mu je smejalo, ko je gledal na ekran, tolk je bil srečen. Sej je tud pol on par kapljic sreče spustil. Kateri spol je se pa še ni videlo. Meni je vseeno, matej pa bi raje punčko No naj še povem da je matej kar obdržal svojo novo težo kar je zelo pohvalno, glede na to da je prvi teden po dieti hrno kar metal v usta, no zdaj se je pa že unesel. Ko bom lahko spet pričela z dieto, se vam bova oba še enkrat pridružila (čez kako leto in pol). ko bo kaj novega vam bom sporočila, če boste sploh vedele kdo sploh sem nalin

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

15. apr 2005 11:54

Čestitam, Nalin in od srca ti privoščim vse lepo in dobro v tem času nastajanja tretjega člana družine. Ko bo minilo nekaj let boš tudi ti ugotovila, kako čaroben in čudovit je ta čas. Uživajta v njem !!!!! Darcy, ti kar zavidam regrat, veš. Pri nas smo se začeli zelo hitro pasti in zato smo tudi končali prej. Bi ga pa sedaj hitreje našla, ker že skoraj cveti. Ti ga pa privoščim in uživaj v njem. Encijan, prebranac !!!!! Kar dolge zobe sem dobila, ko sem prebrala, da ga boš danes jedla. Pa to je moja najljubša škrobna hrana. Glede cunc pa imaš prav, da je fino, ker lahko toliko ožimo in spet nosimo, vendar je treba tudi nekaj novega, za nagrado. Rožica, nič se ne gnjavi s tem, kakšne volje si ali nisi. Si kot si in pika. Vsak ima slab dan in če kdo tega ne sprejme, si je sam kriv. Ampak me smo zelo tolerantne, ker smo vse v približno istem stanju, isti situaciji in zato tako dobro razumemo druga drugo. Ko pa pride kdo "od zunaj" in nam kaj pove, potem pa se ve, da ni "naš". Zatorej, bodi prava rožica in se veseli današnjega sonca. marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

15. apr 2005 11:59

nalin, veš kaj!!!! da nme bi vedele kdo si?? naša bodoča mamica. kako se kaj počutiš? kar vživela sem se ko sem brala te vrstice in tudi meni so se zarosile oči, huh, memories ;) pridna bodi, jej zdravo kot si se naučila s to dieto :)) saj veš, sadje , zelenjava (kar meni recimo sploh ni samoumevno :) pa sporočaj kako napredujeta. matej nam je pa ziher pozitivni vzor. zdaj sem sita in malo bolj pozitivna. vsem ki se do ponedeljka ne beremo pa prijeten nepregrešen vikend, tabina

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

15. apr 2005 11:59

Ja, Rožica, saj tudi sama dobro vem, da ne gre s takim tempom naprej, malo sem te pač morala pohecat. Jaz te samo občudujem, ker sem sama po 2. mesecu praktično zaključila z izgubljanjem kg, samo res sem preveč grešila in mi je teža potem nihala gor in dol. Držim pesti še za tiste 3 kilce in čimbolj čvrsto ritko! Tudi jaz se pridružujem vsem, ki kličejo: SPLAČA SE! Nalin, lepo, da se še oglasiš! Saj veš, da si od foruma kmalu skoraj zasvojen in na njem nas kar nekaj visi, tudi če je 3MD že za nami - in te zato seveda poznamo! Uživaj z Matejem in vajino pikico. Ja, Marjanca, danes bo pa prebranec pel. Ga že celo večnost nisem imela časa pripravit, danes me bo pa že čakal doma. Tudi meni je ena najljubših škrobnih jedi, čeprav se težko odločim za najljubšo, ker imam od Š rada vse po vrsti. Pa veliko tega sem se navadila jesti prav med 3MD. Zanimivo, ne? Držte pesti, da ne bo jutri preveč dežja, gremo malo čarovnice pogledat na Slivnico! Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 15. apr 2005 12:10:39

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

15. apr 2005 12:37

Kat, zgodilo se je nekaj, kar mi privablja nasmešek na usta. 90% verjetnosti je, da se bo uresničila moja velika želja. A katera? Ha, videti Nizozemsko. Ena naša učiteljica ima tam sestro z družino in me je povabila zraven čez prvomajske počitnice. Strošek bi bil samo bencin pa še kaj za dušico. Stanovale bi pa pri njeni sestri. Odkar pomnim si želim videti cvetoče tulipane. Upam, da ne bom prepozna. Pa tako rada bi se sprehodila okoli mlinov, se peljala po kanalih. Oh, da bi mi le uspelo. Več bom vedela v ponedeljek. Ampak je malo grenkega priokusa. Moj dragi ne more z menoj. Ne samo zaradi dopusta, ampak same bejbe gremo. Irena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. apr 2005 12:49

Nalin, sedaj res doživljaš nekaj najlepšega. Sploh pa je nekaj posebnega prvi ultrazvok. Do takrat se ti mogoče zdi še vse nekako neresnično, potem pa vidiš to novo življenje v sebi. Res ti privoščim, da uživaš v vsakem dnevu nosečnosti. Pa seveda čestitke Mateju za uspešno vzdrževanje nove teže. Saj ima vsak kakšen slab dan in se prenaje, pomembno pa je, da se potem spravimo nazaj v red. Pa kar tako naprej. Meni pa je uspelo spečt vse piškote in jih tudi zapakirat, brez da bi kakšnega dala v usta. Ampak skušnjava še vedno ni pri koncu. Upam da jih bodo čimhitreje zmazal in da ne bodo skakali pred očmi. No ja, kakšnega mi lahko pustijo za v nedeljo, ko si jih bom lahko privoščila za večerjo. Pa ne preveč. tejčica

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

15. apr 2005 13:23

Zdravo! Tejčica,lepo, da si spet tukaj. Sedaj bova pa začeli a ne? Jaz sem sicer danes že na sadju, vendar pa moram reči, da sem se prejšnje dni držala brez pregrehe, le količinsko bom morala še malo zmanjšati. Sem vesela, da bova začeli skupaj. Morda bo to za obe večja motivacija, kakor sva že ugotavljali. Bajči!

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

15. apr 2005 13:26

Tejčica, daj si nekaj peciva, ki si ga spekla, na stran in tako boš vedela, da te čaka in ne boš več tako zelo hrepenela po njem. Skomine bodo manjše, boš videla. Tako sem delala jaz, kadar je bila želja za kakšno stvarjo zelo velika in me je mamila, da bi grešila. Potem pa je bil mir. Irena19, ravno pravi čas je za tulipane. Bila sem tam leta 2000, ko sem sina peljala v Legoland (sama sem z avtom v enem tednu prevozila 5000 km) in med drugim sem bila ne eni od mnogih kmetij, kjer gojijo čebulice tulipanov. Kmet mi je dovolil, da sem si nabrala kolikor sem želela in kakšne sem želela. Vriskala sem sredi njiv in on se mi je samo smejal. Pa to je bilo nepozabno ! Uživaj v milijonih in milijonih cvetov. Kat, kar zavidam ti, da si doma v tako krasni deželi ! Babji firbec mi ne da miru - kje si spoznala tvojega bodočega možička ? marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti