15. apr 2005 11:04
Encijan, hvala! Gle takega tempa izgubljanja pa je že preizkušeno, da se ne obnese skozi vse tri mesece. Na žalost. Ker če bi se obnesel, nam nebi bilo treba ponavljat krogov. :) No, malo si se res zmotila, do sanjske teže manjka še 2,9 kg maščobe. Itm pa je 20,6. Sicer bi pa kar bil dober tvoj izračun, da bi se le uresničil. Ne morem si misliti, Encijan res si mi dala misliti. Ko se spomnim kako obupana sem bila septembra, in še pomisliti si nisem upala o takšni teži, no sanjala sem jo že :) , Si jo želela ampak želeti si ni dovolj, zato bom spet rekla tisto že nevem kolikokrat napisano, PUNCE SPLAČA SE! je pa zanimivo, kako človek strmi za vedno višjimi cilji. Meni trenutno niso več toliko važni kilogrami kot dober izgled. Ker je moja koža mlahava, "ritka" malo povešena,.... bi vse dala da popravim te malenkosti, ki priznam me septembra sploh ne bi motile, le da bi takoj imela 15 kg manj. :)) Pa bi lahko blo vse ostalo kakor bi pač bilo. Sicer pa, ne da nisem zadovoljna, ampak dobro vem, da ta kilogram izgubljen včeraj na vodni dan nič ne pomeni, to je samo izguba vode in posledično -1kg. Zato se zdaj kar nekaj časa ne nameravam tehtati, da ne bo prevelikega razočaranja, ko se jaz malo najem in bo tehtnica pokazala več. Pa še tisto obdobje stagniranja teže je na vrsti,... Sicer, pa imam pred sabo še dva meseca, bo že šlo še tiste 3 kile dol, pa saj mora da gre. :) Ti pa povem, da tudi jaz komaj čakam, da sprobam tisto zelenjavno pizzzo. Danes bo mesek, jutri regrad s krompirjem, zvečer pa 60 letnica ( kar pomeni grešenje), Zato ne vem kdaj bo na vrsti ta pravi OH dan, z sladkarijami.... V nedeljo še sigurno ne. LP. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.