novosti na kulslo - nove voščilnice

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

28. maj 2006 19:58

Aki, prišla je ena slika. Če piše error potem ne pride. Bom tele slike nadgradil, tako moram Bojanu tudi administracijo slik dopolniti, da bo lažje delal Bodo imele slik tudi status, da boste videli in to. Samo zdaj je bil strežnik na vrsti, če nekatere reči, ki požrejo preveč procesorskega časa je treba prej popraviti, potem pridejo pa novosti na vrsto Ne morem pa kar graditi dokler se ne podre. Treba vmes tudi temelje včasih malo utrditi Torej če prav razumem si eno sliko poslala hkrati z receptom, ostale pa si hotela posebej poslati (tudi to bo treba spremeniti, ker ko smo začeli s slikami ste pošiljale le po eno, zdaj pa nekateri cel postopek poslikate, kar je sicer pohvalno)... Joj, spomnil sem se zakaj ne dela. Ali so mogoče ostale slike DALJŠE od tiste, ki je prispela? Nekaj moram spremeniti. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

28. maj 2006 21:06

Jernej, dober večer. Tudi pri meni težava. Poslala sem pravkar recept in sliko, pošiljalo jo je zeloooo dolgo, na koncu pa napisalo: Strani ni mogoče prikazati. Prosim, a lahko pogledaš, če je slika sploh prišla? Hvala! Dušanka

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

28. maj 2006 22:22

Tako je Jernej, eno sliko sem poslala hkrati z receptom, naslednje je pa med pošiljanjem ven vrglo in napisalo, tako kot pravi tudi Dušanka, "strani ni mogoče prikazati". Ne vem kaj pomeni to, če so ostale slike "daljše". Če misliš s tem večje , potem mislim da ne, da so vse enake. Sigurna pa nisem. Sicer pa vem in razumem da ne moreš vsega naenkrat" zrihtat" in da imajo določene stvari v določenem trenutku prioriteto. Kaj mi svetuješ, da kakšen dan počakam in nato spet probam? LP Aki

jernej  

28. maj 2006 22:25

aki: Ne, prosim te, če lahko zdaj spet poskusiš poslati. Eno si morala poslati nekaj ur pred drugimi... Poskusi zdaj in povej, če je poslalo... Jernej Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

aki  

28. maj 2006 22:27

OK bom probala. Aki

aki  

28. maj 2006 22:32

Mislim da je uspelo LP Aki

jernej  

11. jul 2006 23:03

NOVOSTI PRI SLIKAH: 1. Vrstni red slik lahko zdaj administratorji urejamo, zato bodo slike postopkov prikazane skupaj po vrtnem redu. 2. Na seznamu in na portalu, kjer je poleg imena recepta fotoaparat, ta predstavlja narejeno jed in ni več naključno izbrana slika. 3. V iskalcu lahko iščete ne le recepte s sliko, ampak lahko določite, najmanj koliko slik naj ima recept. Izbirate lahko med najmanj 1, 2,3, 5 in 10 slikami. Kot vidite pripravljamo sistem na večje število slik pri receptih. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

13. jul 2006 20:22

Prosim tiste, ki ste poslali kakšno sliko nedavno na KulSlo, če odprete naslov: http://www.kulinarika.net/uporabniki/slike.asp in sporočite, če deluje? OPOZORILO: Slike na desni so originali, ki ste jih poslali. Ta opcija deluje le za slike, ki so bile poslane v juliju. OPOZORILO 2: Slik, ki ste jih poslali in ŠE NISO OBDELANE ni še v seznamu (tiste potrebujejo poseben seznam). Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

13. jul 2006 20:53

Jernej deluje-in to celo z explorerjem! Bernarda

jernej  

13. jul 2006 21:01

Oho betatester, hvala A je kdo pred kratkim poslal sliko, da bi imel na desni še svoj original? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti