13. jul 2006 23:22
Deluje Ognjič
13. jul 2006 23:22
Deluje Ognjič
13. jul 2006 23:46
Jaz imam oboje - na levi objavljeno, na desni original A bo to kasneje v beležki pod "moje slike?" Dušanka
14. jul 2006 7:44
Jaz sem eno slikco poslala 1.julija in imam na desni strani original. Deluje. Super ideja A bo mogoče slike oz. sliko kmalu tudi izpisati z receptom, kot smo se pogovarjali pred meseci? Lep dan, Encijan
14. jul 2006 15:07
Tako, v beležki je nekaj sprememb. Namesto Mojih receptov je zdaj kategorija Moji prispevki, ta pa se deli na Moji recepti in Moje slike. Moje slike vsebujejo poleg obdelanih slik tudi tiste, ki čakajo na objavo. Tako lahko po pošiljanju slike takoj preverite, če je uspešno prišla (če pozabite kaj ste poslali si lahko tudi to takoj ogledate v beležki). Originalne slike bomo hranili približno mesec ni, v tem času si lahko ogledate tako vašo kot tudi obdelano sliko in ju primerjate. Vsaka obdelana slika ima svoj ID (identifikacijska številka), tako da če je z njo kaj narobe, da nam lahko napišete za katero sliko se gre. Toliko zaenkrat. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. jul 2006 16:04
Slike lahko tudi tiskate iz priprave na tisk. Seveda le Pluski. Prikažejo se slike 150 točk širine. Niso velike, samo večje nima smisla,ker jih bo ponavadi veliko pri receptu. Vidi se že, kaj je gor Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. jul 2006 18:39
Super Aki
14. jul 2006 20:19
Ali vam tistim, ki pošiljate slike, vse deluje? Ali kje ždi kakšen hrošček? Zdaj tudi v statistiki vidite, koliko slik čaka na objavo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. jul 2006 0:32
Jernej, lepo si nam "uštimal" beležko!!! Super je, res , posebno mi je všeč, ker lahko priljubljene recepte po kategorijah razvrstim, pa še število receptov iz posamezne kategorije je napisano. Zdaj si pa še ti malo oddiha privošči.... Ognjič
15. jul 2006 0:45
Ej Ognjič, to kar pišeš je pa že zelo zelo dolgo. Malo sem uredil, ampak novo je predvsem tiskanje slik pri priprai za tisk in pa beležka s slikami. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. jul 2006 9:14
Imam nekaj receptov z več slikami, pa ne vem kako jih lahko uredim po vrsti. Verjetno ne morem sama, ali pa morda ? Drugače pa mislim, da pri meni vse štima.Vsaj kar se slik tiče. Če pa na portalu kliknem na puščico določene teme, me pa včasih vrže na zadnji prispevek, včasih pa ne. In sumim, da to pri vedno istih temah, vsaj pri vegetarijanskih kosilih je tako. Vedno se mi odpre tu: Odgovor z dne - 25. apr 2006 14:09:36 HA HA ..............sestrinega brata mami Včasih ni dovolj, da potem kliknem na zadnjo stran, ampak moram 2x, ali 3x. Saj ni panike, ti kar pojdi na dopust, kot je rekla Ognjič. Napisala sem samo zato, ker mogoče sam nisi zasledil tega. AkiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Srbski pasulj
Jaffa torta