novosti na kulslo - nove voščilnice

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

15. jul 2006 14:25

Res so bile zvezdice zadnjič brisane 20. 4.. Groza, sem mislila kaj sem odkrila s svojo detektivsko žilico, sem se pa osramotila na celi črti. Pa še tebi kradla čas. Je pa res, da teh zvezdic nisem prec poštekala in se tudi potem nisem poglabljaja v njih,ker sem dobila prvi vtis, da se ti zbrišejo, ko greš dol z računalnika. Jaz namreč delujem tako, da ko odprem zjutraj oči in nataknem , skočim na kulinariko, pa pogledam vse novo, če je tega čisto malo, sicer prišparam za kasneje in pol hodim gor, kadar pač utegnem in nazadnje preden spet snamem in grem spat.Vmes se mi računalnik neštetokrat ugasne. Skratka nikoli ne preberem vsega kar me sicer zanima, ker redkokdaj utegnem. Si bom šla to o zvezdicah bolj natančno prebrat, mogoče pa so uporabne tudi zame. Se ti še enkrat opravičujem za čas, ki sem ti ga ukradla, ampak sem mislila, da to ni napaka samo pri meni, ampak tudi pri drugih uporabnikih, zato sem jo omenila.Se opravičujem tudi Aleksu, ker bi se ta čas lahko oči z njim igral. Lep preostanek dneva Aki

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

15. jul 2006 14:32

Ah, Aleks pride šele po 15 uri danes Tako da nič hudega. Dinamične zvezdice, kaj je novega se prižgejo vedno, ko pridete na KulSlo in je kaj novega. Žal imajo to slabost, da ko greste dol in spet gor jih ni več. In ker nekateri ne hodijo vsakih 5 minut na KulSlo, se jim nabere PRECEJ tem, ki bi jih radi pregledali, samo če ne pregledajo vsega, ampak le pol, potem bodo drugo polovico izgubili, ko se naslednjič vrnejo. Te statične zvezdice pa se ne zbrišejo same, ampak le, ko jih vi izbrišete z brisalcem. Torej primer, greste na morje 1. avgusta in se vrnete 10. Preden greste, prižgete statične zvezdice in ko se vrnete in ker je vseh novosti preveč, lahko še naslednji dan in še naslednji dan si v miru ogledaujete vse, kar ste zamudili. Ko ste vse prebrali in bi radi prišli na "čisto", jih pa pobrišete. Sicer je pa tako, da ima animirana zvezdica (kaj je novega) prednost pred statično (novo od zadnjega brisanja). To pomeni, da je tebi "narobe" odpiralo in skakalo ne vem kam le takrat, ko v temi ni bilo nobene novosti od zadnjega obiska. Namreč ko zvezdica utripa, te puščica vrže na prvo neprebrano temo. Šele če zvezdica ne utripa, te vrže na statično zvezdico. Kar pomeni, če izključiš statične zvezdice, ti bo delalo enako, le tam kjer si prej skočila na 20.4. ne bo skočila nikamor ker sploh ne bo puščice. Tam kjer so novosti bo pa delalo zdaj in je delalo prej. Tako da statične zvezdice niti n motijo preveč, če veš kako delujejo. Upam, a sem kaj koristnga povedal, ker včasih je težko razložiti. Bojan ponavadi bolje razloži običajnim ljudem, jaz pa bolje programerjem Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

15. jul 2006 14:37

Jernej žal mi je ampak danes nimam "sreče" s tem škratkom in mi vse dela OK. Drugače pa jaz vedno sproti uporabljam brisalec. Pri meni gre za neko drugo reč. Ko se mi bo spet to zgodilo bom sem prilimala tisto kar te zanima. Marjetka

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

15. jul 2006 14:43

Bom čisto kratka, poslala sem slikico mojega recepta. Razvidna je že v moje prispevke. Slika ni ne vem kako uspela, ker so se mi roke tresle Bravo Jernej in Bojan, delo res vredno pohvale

jernej  

15. jul 2006 14:46

Anamarija: Bo škušal Bojan odtresti sliko kolikor se bo dalo Sluga: Ja vem da gre za en drug problem pri tebi. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

aki  

15. jul 2006 15:52

O hvala za pojasnilo Jernej, saj mogoče so pa res smiselne te zvezdice. Aki

jernej  

15. jul 2006 17:26

Če ti niso jih izključi iz administracije. Jaz imam ugasnjene, sem prevečkrat tu gor. Me samo moti potem. Nekateri so pred leti želeli pa sem naredil. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

aki  

15. jul 2006 21:47

Bom malo stestirala, pol bom pa vidla. Morda res v času dopusta, če že ne za skoz. Aki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti