15. jul 2006 14:25
Res so bile zvezdice zadnjič brisane 20. 4.. Groza, sem mislila kaj sem odkrila s svojo detektivsko žilico, sem se pa osramotila na celi črti. Pa še tebi kradla čas. Je pa res, da teh zvezdic nisem prec poštekala in se tudi potem nisem poglabljaja v njih,ker sem dobila prvi vtis, da se ti zbrišejo, ko greš dol z računalnika. Jaz namreč delujem tako, da ko odprem zjutraj oči in nataknem , skočim na kulinariko, pa pogledam vse novo, če je tega čisto malo, sicer prišparam za kasneje in pol hodim gor, kadar pač utegnem in nazadnje preden spet snamem in grem spat.Vmes se mi računalnik neštetokrat ugasne. Skratka nikoli ne preberem vsega kar me sicer zanima, ker redkokdaj utegnem. Si bom šla to o zvezdicah bolj natančno prebrat, mogoče pa so uporabne tudi zame. Se ti še enkrat opravičujem za čas, ki sem ti ga ukradla, ampak sem mislila, da to ni napaka samo pri meni, ampak tudi pri drugih uporabnikih, zato sem jo omenila.Se opravičujem tudi Aleksu, ker bi se ta čas lahko oči z njim igral. Lep preostanek dneva Aki