novosti na kulslo - nove voščilnice

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

6. maj 2006 15:03

Jernej, navdušena sem nad novim iskalcem (in prepričana sem, da so tudi vsi ostali)! Našla pa sem tudi eno napakico, in sicer: poglej na stran http://www.kulinarika.net/recepti.asp - če greš čisto dol na iskanje po abecedi, črka R ne dela (pokaže isto kot za črko Q - da ni ustreznih zadetkov). KulSlo je pa vsak dan boljša, veš! Blanchy

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

6. maj 2006 16:13

Aha, najlepša hvala, to sem se pa zatipkal, ko sem kot nor tiste linke dajal gor, ja. Sem hotel to odstraniti ker je klikanje na tisti strani po kategorijah in abecedi čisto brez veze, ker enako lahko narediš z iskalcem in več (izbira kategorije, prve črke itd.) Ampak navada je železna srajca zato sem pustil tudi tam te "hitre linke" na to... Pluskom se tako ali tako bolj splača iskati po iskalcu, lahko tudi po podkategoriji iščete in besedah Hvala za opozorilo. Saj ne vem, če osti več najdete, ampak končno dela iskanje po slikah in precej precej je hitrejši. Kulinarika.net je opazno razbremenjena, čeprav danes je sobota, ni gužve. Bom v ponedeljek videl do kam bo še sikal požrešnež (strežnik namreč). Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

6. maj 2006 22:37

Super. Jernej, res si od sile. Hvala ti. Julija

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

8. maj 2006 21:27

Jernej, mene pa nekaj zanima. Ko odpiram teme, mi odpre kar nekje in ne na prvi neprebrani strani. lp Julija

jernej  

8. maj 2006 21:37

Julya: Pa klikaš po puščicah dol? To bi bilo čudno, ker bi kdo javil, da ne deluje. Meni skoči prav na prvo neprebrano sporočilo. Ali ima tudi tiste stalne zvezdice vključene? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Blanchy  

8. maj 2006 21:50

Jernej, saj tudi meni tako odpira. Če odpiram novosti kar s portala (s puščicami), me vedno vrže na prvo stran foruma. Če pa na portalu kliknem za prikaz vseh novosti in jih odpiram tam, me pa vrže na zadnje neprebrano sporočilo. Blanchy

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

8. maj 2006 21:52

Julya je napisal/a:
Jernej, mene pa nekaj zanima. Ko odpiram teme, mi odpre kar nekje in ne na prvi neprebrani strani. lp Julija
Am to se dogaja tudi meni, samo nisem hotela težit. Pri nekaterih temah, ko kliknem na puščico, me vrže na prvo stran namesto na drugo ali tretjo, četrto (ki sem jo že brala), se pravi zadnjo stran v temi, ki sem jo že obiskala. Potem pa spodaj kliknem na stran 2 pa me spet vrže na 1 stran zgoraj. Ko pa v zgornjih vrstici kliknem na stran 2 mi jo pa potem normalno odpre. Misliva isto Julija? lp, Marija

Blanchy  

8. maj 2006 22:02

Jernej, svojo težavo sem rešila sama, tako da sem si šla prebrat, kaj si o klikanju tem in puščic napisal na prvi strani. Dela točno tako, kot si razložil. Oprosti, da sem težila. Blanchy

jernej  

8. maj 2006 22:22

Jasno mi je bilo, da ne dela prav dokler nisem bral zadnjega sporočila od Blanchy. Zdaj pa nič več ne razumem Dajte mi čim bolj na dolgo povedati postopek, kaj naredite po korakih, a ne dela prav. Da bom lahko ponovil... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

9. maj 2006 8:12

No jaz odprem moj slavni IE, kliknem v priljubljene Kulinarična Slovenija in potem se mi odpre portal. Potem pogledam sporočila in če so samo na prvi strani jih začnem odpirat takoj, če ne pa kliknem nova. Potem grem odpirat teme od spodaj navzgor, vedno kliknem na puščico navzdol ob temi. Potem pa mi pri nekaterih temah (ne pri vseh - pa danes mi dela normalno!), ki imajo 2 strani ali več, odpre prvo stran, čeprav sem prejšnjič brala že naprimer drugo ali tretjo... Potem si rečem ok, bom pa kliknila na številko strani (to je spodaj, ker zgornje navadno ne vidim zaradi števila sporočil), kliknem, pa me spet vrže na prvo stran, in to na vrh strani. In ko se nahajam na vrhu strani spet kliknem stran 2 in me potem šele normalno vrže na drugo stran. Še enkrat pa poudarjam da mi to ne dela pri vseh temah in ne vedno, ampak občasno. Danes npr. mi dela vse normalno. lp, Marija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti