novosti na kulslo - nove voščilnice

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

15. jul 2006 10:13

aki zdravo, naj ti razložim, kako sedaj slike urejamo: prva in glavna bo vedno ena slika - slika gotove jedi. Tej bodo po hierarhiji sledile slike postopka. Tem pa recimo še več slik jedi od različnih kuharjev narejenih, ki jih bomo sortirali po datumu, kot so prihajale. Sortiranje in določanje glavne slike, pa tudi brisanje neprimernih, je v mojih rokah, ker pravzaprav drugače ne more biti. Sedaj z Jernejem sortirava, delava za nazaj in kmalu bova na tekočem Bojan

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

15. jul 2006 11:11

Aki glede puščic... že nekaj drugih obiskovalcev je enako potožilo ja, da jih ne vrže na zadnje sporočilo, ampak meni tega ne uspe ponoviti. Vedno me vrže na konec, tudi Bojana in vse ki jih tako blizu poznam, da lahko pogledam. Če se ti da, ko te takole vrže, pojdi nazaj (back v brskalniku) in pojdi z miško čez puščico in počakaj par sekund, da se ti pokaže link in mi prosim prepiši točno, kaj ti piše v povezavi. Morda bom tako kaj našel. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

15. jul 2006 12:06

To, da sem morala večkrat klikniti na [zadnja stran], da se mi je tudi zares odprla, se je tudi meni stalno dogajalo. Po prvem kliku na [zadnja stran] me je vrglo na začetek, po drugem kliku pa na konec, na zadnjo stran. Vendar kot zanalašč se mi to trenutno ne zgodi. Nimam pojma v čem je finta vendar se pogosto dogaja. Marjetka

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

15. jul 2006 12:27

Bojan je napisal/a:
aki zdravo, naj ti razložim, kako sedaj slike urejamo: prva in glavna bo vedno ena slika - slika gotove jedi. Tej bodo po hierarhiji sledile slike postopka. Tem pa recimo še več slik jedi od različnih kuharjev narejenih, ki jih bomo sortirali po datumu, kot so prihajale. Sortiranje in določanje glavne slike, pa tudi brisanje neprimernih, je v mojih rokah, ker pravzaprav drugače ne more biti. Sedaj z Jernejem sortirava, delava za nazaj in kmalu bova na tekočem Bojan
Aha, zadeva torej v teku. Razumem. Mi je pa zelo všeč pri vsem tudi to, da se da videt primerjalno poslano in obdelano sliko. Aki

jernej  

15. jul 2006 12:32

Ja Bojan jih sortira, vi jih ne morete Največ kar naredite je to, da jih pošljete po vrsti, naprej prvo, potem drugo itd. Da bo imel Bojan manj dela z nastavljanjem sortiranja. Seveda zdaj lahko vidite obe sliki, vsaj za nekaj časa nazaj, stare bomo brisali. Da se vidi da nič ne skrivamo in da je zadeva pregledna Vendar se zavedajte da vaše velike slike odpre brskalnik pomanjšano (a še vedno se enako dolgo nalagajo), tako da nio čisto 100% enake (odvisno od brskalnika). sluga: To kar ti pišeš je pa zdaj nekaj drugega. To si hotela povedati, da seznam (torej številke pod temo) ne dela prav, zadnja stran ni vedno zadnja? Mislim da Aki je hotela pa povedati, da iz portala ko klikne na puščico (torej odpri prvo novo sporočilo), da ga vrže na napačno stran. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

15. jul 2006 12:37

V bistvu je isto ali pritisnem 2 ali pa [zadnja stran]. V obeh primerih me vrže na začetek 1. strani. Marjetka

jernej  

15. jul 2006 12:44

sluga: Ne vem kaj imate skupnega vi, ki vam to tako dela. Ali mi lahko poveš kaj piše na linku, ko greš z miško čez zadnja stran ti zasveti povezava. Si tako prijazna pa mi prepišeš kaj piše? Najbolj me zanima tisti ID na koncu in offset. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije PS - Kateri brskalnik pa uporabljaš? Internet Explorer 6?

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

15. jul 2006 13:14

jernej je napisal/a:
Aki glede puščic... že nekaj drugih obiskovalcev je enako potožilo ja, da jih ne vrže na zadnje sporočilo, ampak meni tega ne uspe ponoviti. Vedno me vrže na konec, tudi Bojana in vse ki jih tako blizu poznam, da lahko pogledam. Če se ti da, ko te takole vrže, pojdi nazaj (back v brskalniku) in pojdi z miško čez puščico in počakaj par sekund, da se ti pokaže link in mi prosim prepiši točno, kaj ti piše v povezavi. Morda bom tako kaj našel. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Nekaj sem odkrila Jernej. Ta napaka je v povezavi z datumom 20.april 2006. In sicer mi dela to: v rubriki KAJ JUTRI ZA KOSILO, me vrže na 20.4.06 ob 09:17:04(predhodni članek ob 01:37:46) LOČEVANJE ŽIVIL, na 20.4. 06 ob 08:08:18 ( prejšnji ob 07:17:52) VEGETARIJANSKA KOSILA, na 25.4. ( predhodni članek je bil 16.4.) Rubrike, ki so nastale po tem datumu, mi odpira različno: KREMAST SLADOLED recimo redno spremljam, me vrže na otvoritven članek. vse kar zdajle odpiram mi vrže na začetek,tole PONEV ZA PIZZO.. niti ne odpiram mi pa odpre direkt zadnji prispevek od Jade.http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7029( Zdaj mi je potegnilo, da si verjetno želel to številko. Ti jih bom poslala , čeprav so mogoče navedbe ur zadosti- napiši) Zdajle bom malo prekinila, mi kruhek vzhaja, pa pridem nazaj. Aki Sporočilo je spremenil(a) aki dne 15. jul 2006 13:17:16

jernej  

15. jul 2006 13:28

Hm, to je pa res vedno bolj čudno... A se lahko prijavim kot ti, da vidim, da ni to kaj v povezavi z brskalnikom... Kateri brskalnik uporabljaš? Internet Explorer 6? Ja nisem hotel tega kar je v glavi, ampak tisto, kar ti izpiše, ko greš čez puščico na portalu in počakaš ene 5 sekund pa ti ven vrže v stilu http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1096 To narediš tako, da greš čez puščico in pritisneš desni miškin gumb ter izbereš COPY SHORTCUT, če imaš Internet Explorer. Pol daš pa PASTE semle notri pa bom več vedel, za kaj se gre Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

15. jul 2006 13:37

Aki, jaz pa nekaj sumim, glede na datum,... Ali imaš ti slučajno nastavljene statične zvezdice??? Poglej ali ti pri vrhu portala piše: Statične so bile zadnjič izbrisane dne 20. apr 2006 .... Namreč če imaš v nastavitvah STATIČNE zvezdice, potem se ne brišejo same, ko naslednjič prideš na stran. To je mišljeno za tiste, ki ne obiskujejo redno ali gredo na dopust, da se ne izbriše vse za nazaj, če ne morejo vse naenkrat pregledati. Ali tebi mrgoli zvezdic, ki se ne premikajo? Da morda nimaš to nastavljeno in si brisalec zadjič uporabila 20. aprila 2006 ???? Potem ni nobena napaka da ti vedno tukaj odpira! Izbriši statične zvezdice z brisalcem na portalu ali pa jih izključi! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti