27. apr 2006 22:58
Ognjič Pa ja nisi računalnik s sabo nesla.Ubogi tvoj koruznik[ lp goga[ Sporočilo je spremenil(a) gogad dne 27. apr 2006 23:00:47
27. apr 2006 22:58
Ognjič Pa ja nisi računalnik s sabo nesla.Ubogi tvoj koruznik[ lp goga[ Sporočilo je spremenil(a) gogad dne 27. apr 2006 23:00:47
28. apr 2006 8:38
Goga, prvo kar je opazila Ognjič ob vstopu v hotel, je bil računalnik za goste pri recepciji - pa naj še kdo reče, da to ni "kulinarična deformacija"! Se nam je tudi na klepetalnico že javila sinoči... Terezija, ti pa le nič ne omahuj, pa na klepetalnici se nam tudi pridruži Blanchy
28. apr 2006 21:29
Ja to je kulinarična deformacija, ker nimam korajže , da bi se vam pridružila v klepetalnici, ker ne bi znal končati in bi visela kar gor. lp zinka
30. apr 2006 8:28
Zbrala sem ves pogum, da grem v klepetalnico pa ne morem noter, oziroma odprla se mi je morda za 5 sekund, nato me je vrglo ven. Saj lahko preživim tudi brez nje, malo mi je pa le žal. ker sem želela malo klepetati z vami. Kaj morda jaz kaj narobe delam? lp Poskusila sem še dvakrat, vendar brez uspeha, sploh se mi ne odpre. Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30. apr 2006 08:31:49
30. apr 2006 10:04
Jaz sem se normalno lahko vključila v klepetalnico, anamarija. Ne vem, kaj bi bilo pri tebi narobe - mogoče bo lahko Jernej pomagal. Blanchy
30. apr 2006 12:32
Hvala, Blanchy, grem zdaj še enkrat poskušat na hitrico. lp
30. apr 2006 12:38
Tudi jaz žal ne vem, kaj bi bilo narobe. Koliko vem vse deluje. Kaj pa se zgodi ko klikneš? Si prijavljena? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
30. apr 2006 14:56
Jernej, je vse O.K. Saj sem že klepetala na veliko. Hvala, pa lep dan ti želim p.s. zdaj sem malo boljše prebrala kar si napisal. Kako pa naj grem v klepetalnico, če nisem prijavljena? Zdaj sem šele videla, da tudi na naslovni strani piše klepetalnica, se pravi, da greš lahko tudi neprijavljen noter? Booo, zdaj pa res nič več ne zastopim. Še to, ko grem na Kulinariko se vedno prijavim, zakaj pa se nebi prijavila, če sem član? Jernej v čem je fora? Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30. apr 2006 15:14:57
30. apr 2006 17:52
Spet jaz, mislim, da sem ugotovila zakaj me meče iz programa .Prijavljena sem bila ne le na enega računalnika.
30. apr 2006 18:30
Anamarija, na naslovni strani se ti pokaže klepetalnica le v primeru, da si ostala prijavljena od prejšnjega obiska na KulSlo (pa še to samo tistim, ki imajo pluskota - tako pravi Jernej). Jaz se tako ali tako nikoli ne odjavljam. Blanchy Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 30. apr 2006 18:31:18Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Polpetki iz melancan