10. dec 2005 12:06
Jernej, ta moment sem odšla iz čvekalnice - vse je delalo brez problema. Res ne vem, kaj se včasih dogaja. Morda je bila samo trenutna muha, pa bo sedaj boljše. Lep vikend želim Dušanka
10. dec 2005 12:06
Jernej, ta moment sem odšla iz čvekalnice - vse je delalo brez problema. Res ne vem, kaj se včasih dogaja. Morda je bila samo trenutna muha, pa bo sedaj boljše. Lep vikend želim Dušanka
18. feb 2006 20:42
Jernej, lep pozdrav! Razmišljam o plus paketu, pa ne razumem prav dobro, kako to gre. Priznam , da nisem prebrala vseh strani zgoraj, ker jih je preveč in nisem utegnila ... Nimam ne monete ne karante, imam pa klik. Gre tudi tako? LP Vrana
18. feb 2006 21:05
Tukaj imaš vse prednosti plus paketa: http://www.kulinarika.net/pluspaket.asp Plačaš lahko z Moneto ali "klasično". Plačilo z moneto je trenutno, prav tako takoj dobiš kodo. Če pa plačaš klasično, lahko uporabiš položnico, Klik ali karkoli drugega. Podatki se ti izpišejo pa lahko nakažeš, potem pa dobiš račun, kodo pa po zasebnem sporočilu. Pozdrav Jernej Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
19. feb 2006 8:58
Vrana svetujem ti, da plus paket čim prej preizkusiš. Ko ga boš 2 dni imela brezplačno, bodi prepričana, da boš hitro našla vse potrebne podatke, ki jih rabiš, da si ga naročiš. Nena
18. apr 2006 18:17
Kaj slišim Vrana? Še zdaj nimaš plus paketa Le kaj še čakaš in kako sploh kuhaš Poooooohhhhhhiiiiitttiiiiiiiiiiiiiiiiii....... Santina
18. apr 2006 20:15
Oj Vrana ,sem tudi odlašala in odlašala...končno ga imam...le kje sem imela pamet...super je lp goga
18. apr 2006 20:39
Ja, Vrana, le pocrkljaj se malo in si ga privošči! Blanchy
18. apr 2006 21:20
Toplo ti ga priporočam. Ampak veš kaj, potem boš še več tukaj "visela". Je pa res super. Julija
27. apr 2006 15:26
Sama imam že položnico za plačilo +paketa pa se nemorem odločiti ali plačam, ker bom potem 25 ur visela na kulinariki lp kljub dežju in obilo užitkov zinka
27. apr 2006 20:51
terezija je napisal/a: |
Sama imam že položnico za plačilo +paketa pa se nemorem odločiti ali plačam, ker bom potem 25 ur visela na kulinariki lp kljub dežju in obilo užitkov zinka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato