17. nov 2005 20:20
Ta najbolj pogumne smo že dočakali! Plus paket ni potreben, le prijavljeni morate biti v KulSlo. Vabljeni! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2005 20:20
Ta najbolj pogumne smo že dočakali! Plus paket ni potreben, le prijavljeni morate biti v KulSlo. Vabljeni! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2005 20:54
Odlično. Pozdravček!
17. nov 2005 21:05
Tole je pa že zavajanje... Le kdo bo še imel čas kuhati Hvala za še eno novost!
17. nov 2005 22:39
Super! Hvala,hvala,hvala! Kako mi je ratalo,da mi ni napisalo uporabniškega imena,pa nimam pojma.Potem je začelo ven metat in nekaj časa sploh nisem mogla na kulinariko.net.Do najdi.si sem lahko,naprej-stop. Kot kaže zdaj stvari spet špilajo,tako kot je treba. l.p. Vesna Leben
17. nov 2005 22:43
Tale čveketalnica je super! Še en dodaten razlog, da bom "visela" na KulSlo cele dneve in bom moj spraševal, če sem že odvisna ratala tjas
17. nov 2005 23:44
Stanka, kuhanje bomo nadomestili z branjem receptov, kako se bodo pa domači strinjali pa raje ne razmišljam. Lp riba-ribica
18. nov 2005 9:24
Jernej, meni je pa tole napisalo, ko sem hotela prit v klepetalnico: Commands out of sync; You can"t run this command now lp, Marija
18. nov 2005 9:50
Super zadeva. Bernarda
18. nov 2005 11:01
galyka je napisal/a: |
Jernej, meni je pa tole napisalo, ko sem hotela prit v klepetalnico: Commands out of sync; You can"t run this command now lp, Marija |
18. nov 2005 12:57
Uf Jernej, jaz pa enostavno ne morem v klepetalnico ta momentPrej sem pomotoma notri ostala, ker sem dobila obisk, potem pa izgleda, kot da me je zablokiralo in sploh ne morem notri DušankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami