18. nov 2005 13:28
Saj če si notri ostala si že notri. Morda imaš okno odprto ločeno s kleptalnico in ga ne opaziš? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. nov 2005 13:28
Saj če si notri ostala si že notri. Morda imaš okno odprto ločeno s kleptalnico in ga ne opaziš? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. nov 2005 15:03
Jernej, tu sem! Ko me je zablokiralo, nisem mogla drugega, kot iti ven - potem pa ni šlo notri. No, naenkrat mi je uspelo, pa sem imela težave - sem kaj napisala, pa ni prišlo gor - sem skušala osvežit, pa nič - kliknila smeškote - prazen okvirček - nič z zgodovino, sploh ni reagiral - pa zopet ven in zopet notri, pa se je vse ponavljalo, zato sem šla kar stran, da se situacija popravi. Sedajle še nisem poizkusila, če deluje. Bon takoj, pa ti javim. Velja? Dušanka
18. nov 2005 15:21
Jernej, samo to sporočam, da je vse O.K. - smo se neznansko zabavale!!! Dušanka
18. nov 2005 15:41
Jah te tehnologije niso 100% pa povezava in osveževanje tudi ne, odvisno je malo tudi od interneta... Kako dela tisti trenutek. KulSlo je pa itak precej obremenjena v tem mesecu in še bolj bo v naslednjem. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. nov 2005 23:15
Meni se okno odpre, , potem se pa nič ne pokaže. Ne v mozzili firefox-u in niti če grem iz explorerja 5.. veverica
18. nov 2005 23:18
Hmmm, to je pa čudno. Večkrat probaj! A imaš blokiranje popup oken? Ne, če se ti odpre. In kaj okno ostane belo ali kaj? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
19. nov 2005 17:08
Vstopim in okno ostane belo! Može pravi, da imamo blokirane popup okna, zato, da mu reklame in viruse gor ne šiba. Bo pa zdajle še nekaj probal. Se beremo! veverica
22. nov 2005 9:23
Klepetelnica je svetovna! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
22. nov 2005 18:23
jernej, ne morem v klepetalnico, kaj zdaj? Galja
22. nov 2005 20:02
Ne vem, poskusi ponovno Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Veganski sladoled z navihanci