novosti na kulslo - nove voščilnice

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

15. nov 2005 19:36

Jernej, ni problem - si bom pač pomagala po svoje. Sem pač samo mislila.... ja, nisem vedela, da je toliko dela. To, da lahko skupaj s komentarji natisnem, vem , ampak takrat jih lahko natisne nekaj strani, jaz si pa pripišem le tisto, kar se mi zdi najbolj pomembno. Brez panike, vse O.K. Dušanka

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

15. nov 2005 20:41

Jernej! Tisti,ki imamo plus paket imamo možnost priprave na tisk.Zelo bi bila vesela,če bi bil tudi na tem izpisku razviden ID recepta. l.p. Vesna Leben

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

15. nov 2005 20:49

DUŠANKA je napisal/a:
Jernej, ni problem - si bom pač pomagala po svoje. Sem pač samo mislila.... ja, nisem vedela, da je toliko dela. To, da lahko skupaj s komentarji natisnem, vem , ampak takrat jih lahko natisne nekaj strani, jaz si pa pripišem le tisto, kar se mi zdi najbolj pomembno. Brez panike, vse O.K. Dušanka
Saj samo pojasnil sem. Ne da je veliko dela, cel koncept zabeležk bi moral spremeniti... Zakaj si pa komentarje ne dajete v nove splošne zabeležke, ki sem jih uvedel pred mesecem dni? Morda bi to pomagalo vašim težavam. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

15. nov 2005 20:53

ligojna je napisal/a:
Jernej! Tisti,ki imamo plus paket imamo možnost priprave na tisk.Zelo bi bila vesela,če bi bil tudi na tem izpisku razviden ID recepta. l.p. Vesna Leben
To pa ne bo težko. En dva tri, Jernej svoj valjar zavrti, ligojna ID ob receptu že dobi Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

ligojna  

15. nov 2005 21:55

Hvala!To je pa bila ekspresna pošiljka. Pa še recept za dobro voljo: Vzemi 12 mesecev,jih skrbno očisti zagrenjenosti,zavisti in strahu,ter razdeli vsak mesec na približno 30 delov,tako da bo vse skupaj zneslo eno leto. Vsak dan posebej pripravi tako,da vzameš en del pridnosti in dva dela dobre volje in humorja. Dodaj k vsemu temu tri zvrhane žlice optimizma,eno čajno žličko strpnosti,zrnce poguma,ter ščepec taktnosti. Dobljeno maso bogato prelij z ljubeznijo ,pripravljeno jed pa okrasi še s šopki drobnih pozornosti in jo vsak dan serviraj z vedrino. Dobra volja je zagarantirana! l.p. Vesna Leben

ligojna  

15. nov 2005 22:04

Še nekaj sem se spomnila,a to bo najbrž težja naloga. Napišem tekst v forum.Predno ga pošljem ,bi poljubno vstavila smeškote med besedilo,(še kaj popravila). Zdaj lahko ob zaključku teksta smeškote namalaš le na koncu. Pa ni treba zdajle popravljat,raje malo pocrkljaj mamico in sinkota.Lahko noč! l.p. Vesna Leben

jernej  

15. nov 2005 22:27

ligojna je napisal/a:
Še nekaj sem se spomnila,a to bo najbrž težja naloga. Napišem tekst v forum.Predno ga pošljem ,bi poljubno vstavila smeškote med besedilo,(še kaj popravila). Zdaj lahko ob zaključku teksta smeškote namalaš le na koncu. Pa ni treba zdajle popravljat,raje malo pocrkljaj mamico in sinkota.Lahko noč! l.p. Vesna Leben
Sinko že spi Smeškote lahko nalimaš kamor želiš. Samo izbirnik jih vedno vrže na konec. Saj jih lahko ročno vnesemo (zraven vsakega je v zavitem oklepaju kaj je treba napisati, da ga dobimo), lahko pa jih tudi nalepite na konec in potem copy/paste kam drugam v tekst. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

ligojna  

16. nov 2005 8:15

Hvala za namig.Sem že preizkusila. l.p. Vesna Leben

jernej  

16. nov 2005 12:18

Bom enkrat poskusil da vidim, če bi se kakorkoli dalo narediti da jih nalima tja, kjer je izbirnik. Če je tehnično to sploh mogoče (formular ni word) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

17. nov 2005 15:21

Za vse ki ste člani Kulinarične Slovenije vas vabim na en testni klepet v živo. Poglejte na levi imate novo solnico - KLEPETALNICA, pa vabim, da se pridružite. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti