11. nov 2005 21:51
Zdaj pa je super
11. nov 2005 21:51
Zdaj pa je super
11. nov 2005 21:55
Kako, saj je enako kot 10 minut nazaj? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
11. nov 2005 22:07
Prej se ni dalo nič narediti niti premakniti levo ali desno niič in zadnji del je bil odrezan tega se prej ni dalo videti. A je mogoče ravno v tem času bila delana kakšna sprememba? Kakorkoli zdaj vidim vse smeškote
11. nov 2005 22:16
Ne ni bila, ob 21:30 sem naredil spremembo, pol pa nič več. Samo da dela, še Dušanko čakam... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
11. nov 2005 22:26
Mislim, da se bo čas spremembe ujemal in če ne bi videla tvojega vprašanja sploh ne bi omenila. Saj niti drsnika ni bilo mogoče uporabiti. Zdaj meni vse dela
11. nov 2005 22:26
Hojla, sem že tu Zadovoljstvo na celi črti Smeškoti popolni - vse vidim tudi brez Da ne bo kdo rekel: tako stara pa tako otročja - ampak meni so res všeč takele popestritve - Jernej in Bojan - hvala! A ne praznujeta Martina Uf, sem iskala gosko, pa sem kar kokoško nalimala, saj tudi velja, a ne? Dušanka
11. nov 2005 22:29
P.S. Ko smo že ravno pri Martinu: danes sem dobila takle e-mail: Razsaja virus Svetega Martina. Napada vse tehnične pripomočke moderne dobe. Edina rešitev je, da ugasnete računalnike, izklopite telefone, zginete v prvo oštarijo in ruknete dva deci. Dušanka
11. nov 2005 22:58
Pozdravljen! ne vem če si opazil, ampak imas dva enaka smejkota in sicer pod različnima imenoma. No, tukaj sta: Lep pozdrav! veverica
11. nov 2005 23:00
Ufff, to je pa že od nekdaj tako vidim Eni so uporabili enega, drugi drugega... Sreči je Bojan narisal še enega več pa sem zamenjal - kumarica Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
11. nov 2005 23:54
Tjaša a kaj opaziš v forumu? Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Kakijeva nevesta