Opustitev kajenja

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

5. jan 2005 16:48

Bravo punce!!! Ce pa vas bo zamikalo vas vse posljem na Reko k radiostezistu, ki vas za 50 kun 100% odvadi kajenja mislim da v treh uricah. Ravno vceraj smo znanca nagovarjali da gre k njemu pa ni bil za stvar. Poznam pa ljudi ki so sli in do danes niso prizgali, pa je tega kar nekaj let. DRZIM PESTI ZA VSE!!! lp Vesna Milek Recko

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

5. jan 2005 20:02

Tudi jaz držim pesti - to sem dala tudi skozi - opuščanje kajenja namreč. Nisem imela težav, ampak vsi pravijo da nisem bila " taprava " kadilka. Imam pa moža, ki pri kajenju vztraja, kljub vsem prošnjam. Lumpica

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

5. jan 2005 20:51

Poznas tisto reklamo izpred let: ..ko sem bil majhen, sem se kadil... julia

kokot  

član od: 26.5.2004

sporočila: 90

6. jan 2005 8:48

Prijatelj je peljal ženo k bioenergetiko, menda je v Poreču, plačal 40.000 sit in gospa je prenehala kaditi brez vsakih težav in ponovnih želja in hja tudi zredila se ni. To je bilo pred tremi meseci. Lahkp vam poiščem več inf., da pa ne bomo delali reklame, samo preko osebne pošte. Bojan Kokot

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

6. jan 2005 10:41

Da se pridružim še z mojo izkušnjo. Ko so pred leti vpeljali protikadilski zakon, so nekateri v službi težili, da bodo prepovedali (tiste 2 do 3, ki smo jih uspele čez cel dan skadit ob kavi) kadit. Ko sem prišla domov, je rekel mož, da greva na en cigaret. Ne, od zdaj naprej ne kadim več. Trma. To je bilo novembra, potem prazniki. Spet sem kadila, a samo v družbi, potem cel teden nič. Brez problemov. Ko pa sem ga občasno v družbi enega prižgala, pa me je mož začel zafrkavat: kadi ali ne kadi. No, če ti škodi, da pokadim enega na teden bom pa škatlo na dan (prej nikoli toliko). In to po par mesecih nekajenja!!! Čez nekaj časa je mož nehal kaditi, jaz pa še vedno. V hiši ne kadim, v avtu tudi ne, zadnja 4 leta niti v službi. S trudom sem nekako zmanjšala na enih 12 dnevno, a tisti klik v glavi mi ne naredi več. Zadnjič sem rekla, da bom nehala (odločila sem se po jutranji kavi s cigaretom, v službi, kjer itak ne kadim) Tiste 4 ure, ki jih vedno prebijem brez najmanjše želje po cigaretu so se mi zdele dolge celo večnost. Stalno sem iskala nekaj za jest in mislila na to, kako jaz ne bom več kadila. Totalni neuspeh. Ja, tudi jaz si želim nehati. Spet bom provala. Tu, z vami. Zdaj!!!!!!!!"?? Uau, to tu je ratal cel roman. Lep pozdrav Punce poročajte, da bomo imele podporo. Suzana

lisicka  

član od: 22.12.2004

sporočila: 658

6. jan 2005 11:30

Oho, vidim, da se naš klub širi!!! Le da pogrešam Študentko... Hej, dekle! Tudi če si se pregrešila, te vzamemo nazaj!! No, ja, kakorkoli... iskala sem le podporo in nasvete. In iskreno me veseli, da sem za sabo potegnila še Mariko in Suzano!!!! Dobrodošli!!! Več nas je, lažje bo. Hvala tudi Reci in Kokotu za pomoč. Če ne bo šlo drugače, se priporočam. Zaenkrat vztrajam le pri lastni volji. Da vidim, če lahko premagam sebe. Tudi za to gre, navsezadnje. Kako pravijo... moč in osebnostna rast... Lep pozdrav, zvitorepka

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

6. jan 2005 15:50

Lep pozdrav vsem... sorry, sem komaj zdaj utegnila pogledati na to stran... ne, nisem si še nobenega prižgala... zdaj je že tretji dan... sicer imam krize na trenutke... mi manjka tisti okus po tobaku v ustih... po drugi strani pa si mislim, če sem zdaj toliko zdržala,... pa ni hudič, da ne bi še dalje... ne? malo me je strah.. danes pride mož domov iz službenega potovanja.. ko si bo prižgal cigaret... sicer kadi oz. sva vedno samo na balkonu... ampak vseeno... upam, da me ne bo premamilo... ali pa tudi če me bo, da vidim če ima cigaret kaj drugačen okus, da bi se mi zagabil... ne? to še ne bi bilo nič hudega.. ampak vseeno upam, da bom zdržala brez... in mu dokazala svojo trmo... Lisička - držim ti pesti... skupaj bova oz. bomo prebrodili krizo.... Marika - tebi pa tudi... vso srečo...pa še vsem ostalim, ki bi se morda odločili za ta korak... lp, Študentka Studentka1

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

6. jan 2005 15:56

Držite se punce! res se splača, jaz sem mela astmo, ko sem bla mala in res ni fajn, če ne moreš dihat... Vem, da vam bo ratalo! Veri

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

7. jan 2005 7:50

DOBRO JUTRO... evo.. sem preživela še en dan brez... cigaret mislim... in sem tudi doma vzdržala, čeprav je mož kadil..je pa rekel, da bo on tudi probal nehat.. da to škatlo, ki jo ima še skadi... pol pa neha... me zanima če nama bo uspelo...?! sicer pa... lepo počasi dan za dnem, se bomo že odvadili, ne? lp, Študentka Studentka1

NIA  

član od: 21.10.2004

sporočila: 208

7. jan 2005 13:08

SEVEDA VAM BO.JAZ SEM PRENEHALA PO 27 LETIH,NE KADIM PA ŽE 3LETA IN POL.VSI KI POSKUŠATE PRENEHAT KAR KORAJŽNO. NIA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti