6. jan 2005 15:56
Držite se punce! res se splača, jaz sem mela astmo, ko sem bla mala in res ni fajn, če ne moreš dihat... Vem, da vam bo ratalo! Veri
6. jan 2005 15:56
Držite se punce! res se splača, jaz sem mela astmo, ko sem bla mala in res ni fajn, če ne moreš dihat... Vem, da vam bo ratalo! Veri
7. jan 2005 7:50
DOBRO JUTRO... evo.. sem preživela še en dan brez... cigaret mislim... in sem tudi doma vzdržala, čeprav je mož kadil..je pa rekel, da bo on tudi probal nehat.. da to škatlo, ki jo ima še skadi... pol pa neha... me zanima če nama bo uspelo...?! sicer pa... lepo počasi dan za dnem, se bomo že odvadili, ne? lp, Študentka Studentka1
7. jan 2005 13:08
SEVEDA VAM BO.JAZ SEM PRENEHALA PO 27 LETIH,NE KADIM PA ŽE 3LETA IN POL.VSI KI POSKUŠATE PRENEHAT KAR KORAJŽNO. NIA
7. jan 2005 14:53
Tako! Vikend je pred vrati... največje skušnjave tudi... ampak mi se ne damo!!!! Lep vikend brez tobaka vam želi zvitorepka
7. jan 2005 15:21
Kjer je volja, je tudi pot. Moj mož je kadil 3 škatle dnevno, pa je nehal naenkrat, ne postopoma. Od tega je minilo že več kot eno leto. Upam, da za vedno. Res je pridobil nekaj kilogramov, ampak tudi to je zdaj že zgubil. Vse pohvale. Kar korajžno naprej! MICL
7. jan 2005 15:52
Prijateljico kadilko sem pred načrtovano operacijo opozorila, da imajo kadilci pri anesteziji težave. Z kajenjem je prenehala teden dni prej in se ji po operaciji sploh ni zdelo vredno znova poskusiti. Zelo sem vesela zanjo. Vsaka stvar je težka, ni pa nemogoča. Punce vztrajajte Lumpica
7. jan 2005 17:24
Ni mi čisto uspelo, a vseeno. Danes sem pokadila samo tri. Edino se bojim, kaj bo zvečer,saj grem na eno praznovanje, kjer se ful kadi. Bomo videli. Suzana
9. jan 2005 22:18
No punce, kako vam gre? Že več dni se nobena ne oglaša, a niste zdržale pritiska vikenda al vam gre? Jaz vseeno držim pesti za vas! Upam da še vztrajate Lp, Tjas Tjas
10. jan 2005 8:48
zdravo... spet sem z vami.. moram priznat, da sem v soboto kadila.. ker sem bila veni s kolegicami... ampak vam povem, da je imel cigaret čisto drugačen okus... , ja saj vem.. ampak mogla sem probat... povem vam, da pa včeraj se nisem npr. niti spomnila na cigaret... niti malo ga nisem pogrešala... ok.. mogla sem vam priznat.. zdaj pa upam da uspešno nadaljujem naprej... lep dan vsem.. Studentka1
10. jan 2005 10:01
Saj noben ne pričakuje, da bote takoj čisto prenehale, samo ne nehavat nehat, dokler ne bo res konec:) Ne zgubit bolje! Tudi en cigaret je boljše kot ena škatlic! Vas še vedno podpiramo! Jaz bom verjetno kmalu mogala na dieto za železo in bomo skup trpele - po tistem si tako lačen! Saj lahko ješ, kolikor češ, ampak ne moreš se najest samo mesa! Sploh če si tak mali zelenjadarček, ki sicer je meso, ampak ne tako pogosto... Če kateri kaj pomaga, vem, da ni isto, je pa podobno, ker obožujem sladkarije in sicer nisem nikoli na dieti in mi je to grozno... Držim pesti za vas! VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Široki rezanci la collezione na bolonjski način