5. jan 2005 13:45
Joooooooooooj! kakšen odziv in pohvale in vsi držite pesti... pa to... res hvala za vašo podporo in vaše izkušnje glede prenehanja kajenja... naj vam povem, da je danes že drug dan brez cigareta in niti ni tako hudo, mogoče zvečer malo doma, ko gre hčerka spat,.. pa sem ponavadi takrat šla na balkon in lepo v miru enega ali dva skadila... včeraj pa sem šla raje prej spat... moža sem skušala prepričat da bi tudi on nehal, a noče.. (res ni lepo od njega, ker vem da bi nama bilo obema skupaj dosti lažje nehat, kot pa enemu samemu, s tem da ti drugi "lušte" dela...ne?).. me je pa tako razkurila njegova reakcija, da ne bo nehal, da mu bom (no, sebi in njemu) iz principa dokazala, da to zmorem. sicer pa sem od včeraj naprej spet po dolgem času tudi na 90 dnevni dieti (s katero sem lani po porodu shujšala 15 kg), ampak enih par se jih je nabralo zdaj med prazniki in jih je treba dol spravit... poleg prenehanja kajenja in še diete, moramo pa zdaj še vozit še bolj po predpisih... tak, da ... vse mogoče slabe navade sem se odločila naenkrat izločit iz svojega življenja in živeti bolj zdravo. torej vsem še enkrat hvala za vašo podporo in sem jaz tudi z vami... lp, Študentka Studentka1