17. nov 2004 22:57
Dober večer! Končno imam zopet čas da sedem za računalnik. Kok ste se spet razpisale. Super! Lars, ravno danes sem vrgla stran vse liste na katerih so bile diete gor in tud recept za to "čudodelno juho" je bil tam. Naj ti pa povem, da se je men tok zagravžala, da skor slišat ne smem od nje. Sem jo pa sama kuhala, nisem kupila Etine, sicer jo pa takrat še ni bilo na prodajnih policah. Lara, če si pametna boš šla takoj k zdravniku, da ne boš namesto kg izgubila zdravja. Saj veš zdravje pa je naše največje bogastvo. Mogoče pretiravaš in premalo ješ, manj kot je predpisano? Ne se hecat z zdravjem, saj se tud počas daleč pride. Živ primer so ti polži. Hecam se! No, resno, pojdi do zdravnika. Meni nič ne fali pa grem vseeno drugi teden k njemu, da mu povem za to svojo dieto, da vidim kaj bo povedal. Skrbi me zarad ščitnice, da ne bo kaj narobe. Inchy, kliči na uredništvo Rine za knjigo. Telefonska: 02/ 778 17 71. Amelie, jaz delam vsak dan trebušnjake (trenutno sem pri 40/dan) in na orbitreku sem 14 minut (porabim cca. 100 kcal). Presodi sama kaj pa tebi najbolj odgovarja in počasi stopnjuj karkoli boš že začela. Da se ne bi kar prvi dan podala na maraton!!! Ursula, ti pa lepo vsem, ki se pretirano ubadajo s tabo, da ti že veš kaj želiš in kaj moreš narediti zase in naj se ne obremenjujejo s tabo. Ja, jaz delam vaje oz. zaenkrat vajo na žogi in sicer trebušnjake. Ej, kolk je laži kot na tleh. Moja uboga hrbtenica je pa najbolj vesela. Sem pa zadnjič našla tanovo številko revije Lepa & zdrava in notri je opisanih 8 vaj z žogo. So fotografije zraven. Vam priporočam katera ma žogo. No, nočko vsem in lepo sanjajte!!! kokos