19. nov 2004 23:45
Dober večer!
Maychi, z mojim računalnikom je vse vredu. Hvala za skrb!
Vas redno berem večkrat na dan, samo ni se mi ljubilo tipkati, no nisem utegnila.
Nekaj sem urejala slike...., oblikovala s pomočjo programa smešne fotke iz fotk domačih, verjetno jih bom dala natisnit na keramične lončke, pol pa pod jelko, samo nekaj božičnih motivov še moram poiskati, al pa narisat.
Pa eno novo igrco imava nainštalirano in res težko pridem do računalnika vsaj v popoldanskih urah ne, no za minutko ali pa dve, toliko da preberem kaj je novega.
Z izvajanjem vaj še nisem pričela, ker se moram res dovolj seznanit z vso zadevo. Baje so vaje super, je pa treba le te pravilno izvajat, da ni potem več škode kot koristi.
Pa mal tud čakam nate in na zvojo sprostitev med študijem, oziroma vajo.... joke!!!!!!!
Sy čestitam za opravljen kolokvij! Sem bila pa že v naprej prapričana, da tvoje metode ne bom preizkusila! HA; HA;:::
Spet je v nedeljo sadni dan, zadnji čas imam občutek, da imam samo sadne dneve, pa še ti so vedno na tiste neprimerne (vsaj zame ) dneve.
Se me loteva še ena kriza, al pa me bo obisk "tete" spet močno zdelal na vseh področjih. Se že sama zavedam kako "sitna" sem, nič mi ne paše, res nič še stvari ki jih sama naredim ne!!!!
ž
Še nekaj po vsem tem času in vseh idejah, nasvetih... imam obdobje, ko res ne vem kaj naj na kateri dan kuham. Je pa res, da se mi čisto nič ne "lušta" in dnevi res tako hitro tečejo, da imam očutek, da jem samo sadje ali pa makarone pač odvisno od danega dneva..... KRIZA !!!!!!
Jutri imam OH!!! PROSIM ZA KAKŠNO DOBRO IDEJO ZA KOSILO! Samo ne pizze ali makaronov ! PRooooOSiiiiiiimmmmM !!!
No, pa sem se mislila samo na kratko javit!
Spet sem se zatipkala!
Ja, vse za nazaj!
Zdaj pa hitro vse spat
, da se čimprej zbudimo s tistim prijetnim občutkom jutranje lahkotnosti
Je najboljši del diete, vsaj kar se občutkov tiče, včasih celo boljši od občutka pri preverjanju statistike.
No občutek po uspešni vodi je neprecenljiv.
Čestitke vsem za prestan vodni dan!
Lahko noč in še lažje jutro!!!
Rožica.
Jade, se strinjam s tabo. Poglej nekaj strani nazaj je sigurno že 1001.skopiran link na povezavo na stran, kjer so pravila za 90 dnevno dieto.
Brez zamire, pobrskaj malo, ker jaz že na pol spim. Če pa vseeno ne najdeš sporoči, ti bom takoj zjutraj poiskala link, če ti ga ne bo že katera druga prej.
NOČ:!!!
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 19. nov 2004 23:49:49