16. nov 2004 13:47
Zdravo.
Kako ste kaj. A uživate v lepem sončnem vremenu? Upam, da niste vse v službi ali na predavanjih.
Rožica, sem prav vesela, da vidim, da še družine hodijo skupaj na dopust, da nisva edini
.
Marina5, prav zavidam ti, da si bila na toplem soncu v kopalkah, ko smo se mi stiskali k radiatorjem...
Tudi pri nas je tako, da zanimiva destinacija in "banka" pripomore, da gre cela družina na dopust skupaj. Imam pač takšno srečo, da naju z bratom starši še vedno "sponzorirajo" z dopustom (kot nagrada, za uspešno opravljeno šolsko leto/izpite)
.
Sy, verjamem v tebe, da ti bo uspel jutrišnji vodni dan. Če bo kakšna kriza, pa se usedi pred računalnik in napiši kaj na to strani in ti bomo stale ob strani
.
Ja kar prehitro bo konec teh treh mesecev. Kaj bo pa potem, bomo pa videli. Jaz bom verjetno še kar naprej kombinirala hrano (verjetno se bom držala tudi zaporedja dni), ker drugače kar prehitro pozabiš na ves trud, ki si ga vložil v to. Prehitro te lahko zanese in če smo se že tako dolgo trudile...
Inchy, poizkusi v kakšni prodajalni časopisa, ki ni tako "oblegana" oz. ki ni v kakšnem trgovskem centru ali središču mesta. Boš imela več sreče. lahko pa tudi pokličeš na revijo Rina in jo naročiš.
Drugače pa glede knjižice:jaz sem jo kupila vendar bi sedaj bolje premislila, ker ne vem če se splača dati toliko denarja. V njej so samo recepti za 90 dni, lahko jih pogledaš na strani, katero je napisala Rožica, ker so prepisani iz nje.
Lp,
maychi