15. nov 2004 21:50
Ku-ku pa sem spet tu. Punce USPELO mi je prebroditi vodni dan in sicer brez problemov. Še vesela sem bla, da mi ni blo treba kuhat tri kosila. Včasih moram namreč tudi to narediti. Imam namreč tudi majhnega otroka (7,5 mesecev) in moram zanj posebej kuhati. No, in moj rezultat po 29. dneh je -12 kg, -7 cm v pasu in -6 cm v bokih!!! Joj, kok sm jst vesela!!! Je pa res, da ste en del tudi ve pripomogle k mojemu uspehu, ko me spodbujate! Saby, dobrodošla med nami. Edini nasvet, ki bi ti ga rada posredovala je ta: NE OBUPAT, SE SPLAČA VZTRAJAT!!! Res te čaka kakšna kriza v prvih 14. dneh a jo poskušaj premagat. Ne bo ti žal! Ursula, ta dieta ki si jo nasla na internetu je sicer super a te lahko mine, ker se recepti ponavljajo. Kupi si rajši knjigo od Rine kjer imaš za vsak dan drugačen jedilnik. Same okusne jedi. No, končno sm si kupla žogo in to še po zelo ugodni ceni. Imela sem srečo kajti v Hervisu v Ce so imeli ta vikend brez davka in tako sem za žogo - tavečjo - namesto 3.990 sit odštela malo čez tri tisoč. Sem jo pa tud že sprobala in je enkratno delat na njej. Zelo jo priporočam tistim, ki sicer telovadite a je še nimate. "Hrbtenica vam bo zelo hvaležna!!!" Lp kokos