12. nov 2004 11:56
Draga Lara!
Potrudila sem se in pogledala v moj dnevnik prehranjevanja, kamor si zapisujem tudi počutje in lahko ti povem, da sem v začetku imela rahle glavobole od jutra do večera, zelo me je zeblo in včasih sem bila omotična pri večjih obrmenitvah, no tudi že ob sprehodu psa,predvsem po sadnem dnevu. Imela sem občutek, da se mi noge kar tresejo zaradi pomankanja energije.
Verjetno se telo tako brani in skuša manj porabljat zaradi zmanjšanega vnosa.
Zato nikar ne obupaj se bo že navadilo takšnega načina prehranjevanja in takrat se še spomnila ne boš teh težav. Če ne verjameš, jaz sem živ dokaz. Pa sem takrat mislila, da mi bi glavo razneslo, tako hudih glavobolov še nisem imela.
No spet se potrjuje, da je le pametno pisat dnevnik. In ne samo zato, da analiziramo kje v prehranjevanju delamo napake.
Jaz si v njega zapisujem vse, od prehrane, počutja, teže, centimetrov, telesno aktivnost, morebitnih dodatkov k prehrani (vitaminske tab., kalcijeve,....), tudi težave s prebavo........
Res pa je, da se sedaj počutim enkratno, kar razganje me od energije, spim bolj malo in na sploh nimam nikakeršnih težav, razen občasne mrzlice, ki pa se je izgleda ne da znebiti.
Je bila pa res razlika v dnevih, na OH imam še zdaj včasih občutek, da me kar zagreje v lica in dobim vsa rdeča.
Se kar občuti kadar je večji energetski vnos.
Kaj pa izkušnje te vrste, ki ste jih zaznale ostale? Razmislite o tem, je kar zanimivo na dieto pogledati še s te strani.
LP.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 12. nov 2004 12:01:35