11. nov 2004 9:50
JOOJ komaj vse prebrala, ste se pa razpisale.Pozdrav vsem novim, saj bo šlo, ne se ustrašit. Jaz prvi teden sploh nisem nič napisala, ker sama sebi nisem verjela, da se lahko držim diete. No pa kot bi mignil sem danes že 22 dan na dieti. Se mi zdi da imam kar naprej sadni dan, samo okol se obrnem, pa so štirje dnevi mimo.
No sem obljubila da napišem kako in kaj, v zadnjem tednu je bila slaba kila minus in temu primerni minus 1 cm, vse skupaj pa sem sedaj na -6, kar je pa čudovito.
Glede pregleda sem si sama izmerila pritisk- je ok, pa upam, da bo šel dol, ker je že tako nizek, pol še sladkor in holesterol- pa sta bila že pred dieto čisto na dnu- povem še po dieti. Pulz pa spremljam vsak dan, pa vam povem da mi je iz orbitreka in diete prešel za najmanj 10 pulzov dol- iz 70 na 60.
Jutranji je pa že 50!!! Se pozna očitno.
Tablete sem na začetku diete jedla Metabolan, ker se mi zdi če je hudo, da ga pojem, kar pomeni, da če imam zjutraj lačno krizo ga vzamem in potem cel dan ne več. Realno ga vzamem enkrat tedensko- po navodilu je vsak dan 3krat- a tako se ne bi rada navadila nanj.
Pijem pa zjutraj Fermatee za hujšanje- eno vrečko namesto zelenega čaja, potem čez dan pa še en zeleni čaj. Nekje sem zasledila da zelenega čaja po mili volji, a moram opozoriti, če uporabljate pravega velja isto kot za kavo- ker je zelo močan. Vrečke iz trgovine, pa mislim da niso ravno za dol past.
AH JA še glede zaželjene izgube kilogramov, da bi bilo po izračunu glede na obseg zapestja je minus20 kg, tako da ni samo kozmetično hujšanje, ne se bat.Veliko nas je takih, ki nosimo veliko preveč s sabo. Sama tudi nisem upala povedati koliko v resnici tehtam, pa sem se sedaj sprijaznila in povem vsakemu pošteno. Pol me pa debelo gledajo, zadnjič sem dvema rekla in oba sta me prepričevala, da imam sigurno 10 kg manj, kot sem rekla, ko da bi blo tako fino, če maš več kg.
No še vedno se mi pa ni prikazala 7* na moji vagi. Počasi se ji približujem, mogoče pa naslednji teden...
VERJEMITE VASE, PA LEP DAN
mici_33