10. nov 2004 22:20
Dober večer!
Ja, punce kok se ve razpišete čez dan. Jaz vas zvečer res komaj dohajam. Saj je prav tako, spodbujat se moramo in izmenjavat izkušnje.
2303 nisi edina na forumu zvečer kot vidiš. Jaz sem vedno zvečer, ker čez dan nimam niti pod razno časa. Beri majhen otrok v hiši. Sadnega dne pa se nič bat ker sploh ni težko.
Maychi in Rožica čestitke za uspešno prebroden vodni dan. In hvala, Rožica, za spodbudo nam, ki nas vodni dan čaka prav kmalu. A je katera tu, ki ga ima v ponedeljek, 15.11.?
Punce mene ful zanima, če katea ve kakšne začimbe pašejo v kakšno jed? Pravijo, da začimbe naredijo okus, jaz pa ne vem veliko o njih. HELP MI, PLEASE!!!!!!
Punce, js kr ne morem verjet kolk energije imam odkar se grem to dieto. Pa nč nism zaspana. Pred polnočjo skor nikol ne grem v postlo. Če pa že grem, pa dolg ne morem zaspat. Zdej pa ne vem al naj bom vesela al žalostna da je tko?!
Ena je spraševala za alkohol pri tej dieti. Alkohol je strogo prepovedan! Seveda pa je odvisno od vsake posebej kako se bo odločila. Alkohol namreč zavira hujšanje. Tiste, ki nimate namena veliko shujšat, verjetno za vas ne bo taka ovira. Jaz si ga pa tud povohat ne upam. Sicer ga pa že prej nisem veliko. Le včasih kakega Rolerja.
Me veseli, da nisem edina tu, ki ima toooooliko kg preveč. Muci in tatjanakor - se bomo bodrile, a ne? In seveda vztrajale do konca. Seveda nam bo ratal kar smo si zastavle!!!
Imam še eno vprašanje: a uporablja katera mikrovalovno pečico? Jaz jo imam že nekaj časa pa še nisem vse sprobala in me marsikaj zanima. Sploh kako se kaj stvari oz. meso peče in seveda zapeče. Mi lahko katera kaj pove? Imam pa digitalno pečico od LG-ja z žarom, kombinirano.
Pa naj bo dovol. Nočko vsem skupaj
kokos