9. nov 2004 12:34
Hoj aisha 3012! Mislim, da juha z rezanci ni prekršek na OH dan, saj rezanci so itak testenine, ki pa so dovoljene. Tudi jaz sem si na zadnji Oh dan zakuhala zakuho v juho, ker mi testenine z omako sploh ne dišijo. Glede vodnega dneva: jaz se ga držim, je pa čisto na tvojem a ga upoštevaš. Res pa je, da je kar nekaj takih na forumu, ki ga niso upoštevali in so imeli npr., 2 sadna.... Jaz osebno mislim, da mi ne bo škodilo, če se enkrat na mesec telo prečisti. Zdaj med 3MD pa se jih še bolj strogo držim, ker sem se na začetku odločila, da izpeljem dieto kot se spodobi do konca. In kasneje ne bom mogla ugibat, kako bi bilo, če bi se še tega držala. Bo rezultat boljši? Tega ne vem. Vem pa zagotovo to, da bom ponosna nase, ko dosežem svoj cilj, z čim manj prekrškov. Še to, po moje ima vsak občutek, da ne bo zdržal brez hrane. Vendar ni vredno ob prvem dvomu vreči puške v koruzo. Poizkusi, verjamem da boš spoznala, koliko je dejansko sposobno tvoje telo in duša in prepričana sem, da boš po uspešno izvedenem vodnem dnevu še bolj odločena, bolj motivirana in predvsem bolj prepričana sama vase in tvoje sposobnosti. Meni je prvi vodni dan dal ponoven zagon in še več volje, da vstrajam naprej. Tisti , ki na svoji poti k cilju ne na naleti na težave je lažnivec, Ali pa njegova pot morda ni prava. Le tisti , ki si upamo spopasti z težavami, bomo na cilj prišli kot zmagovalci. Zmagovalci, predvsem zato, ker bomo vedeli, da smo vse dosegli z svijim delom in trudom, in da se težavam nismo v naprej izognili, ampak smo zbrali pogum in se z njimi spopadli. ZATO SPOPADITE SE S SVOJIMI VSAKDANJIMI TEŽAVAMI, IN OBČUTITE ZMAGOSLAVJE NA SVOJI KOŽI ! GREMO NOVIM ZMAGAM NA PROTI! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.