6. nov 2004 13:35
SY ČESTITKE za hlače in kilograme. Moji stojijo, al se pa počasi premikajo navzdol, čeprav občutek je pa veliko obljši. V kakšni trgovini me že malo zagrabi, pa sem danes deci nakupila, sebe pa šparam za potem... ker se mi sedaj škoda zdi, da bi mi potem plesalo, ker vem da ne bom nosila. Mam pa kaj še na zalogi iz bolj suhih časov, ni panike, a tudi jaz mislim da mi to še dooolgooo ne bo prav, čeprav realno sem ene deset kg pridelala v zadnjem letu- ne more biti pol tko hudo. Karto bomo kupili za Tromejo in Trbiž- obstaja neka skupna. Ugodna cena. Odrasla 275 EUR.Otroška na podlago odraslih 100 EUR- upam da ne delam preveč reklame, ker ne prodajam kart!!!!! Dnevnik si pišem od drugega tedna- šetri dan dalje, vsak dan vse dobro in slabo, pajutranjo težo, se mi zdi da se tako lažje obdržim pod kontrolo. Pa malo nazaj pogledaš, ker jaz itak vse pozabim in pol mi je kilo gor ali dol za en teden nazaj vseeno- no daj res kgo bi pa sledil vsej tej izgubi. Sy jaz pa v prihodnjem tednu pričakujem srečanje s 7* kg- upam, da ga dočakam. Danes mam pa meska- ha ha ha... jeeem, čeprav mi kruli, a ko pridem do hrane mi je pa vseeno, pa zelo malo pojem, zadnjič sem pol kremšnite pustila. No ja hvala bogu. LP mici_33