5. nov 2004 11:36
Živio! Kokos, Aisha je verjetno govorila o 10 dnevnem postu z Madal-Balom. To je naravni drevesni sirup, ki je poleg vode in čaja edina stvar, ki jo lahko uživaš v teh 10 dneh. V 10 dneh naj bi ti prečistil telo, kot stranski učinek pa je izguba Kg. Sy, te čisto razumem, kako paše tak sladek sok, je pa ful varljivo, ker nimaš občutka, da si kaj pojedel, čeprav zaužiješ kar nekaj kalorij. Jaz sem se tako z veseljem spravila nad sveže stisnjen jabolčni mošt. Še sreča, da sem se še preden sem izpila prvi kozarec spomnila, da je to namesto obroka in potem se je razvnela debata, koliko jabolk bi lahko pojedla namesto enega kozarca soka. Je pa dobra tolažba, da je ananas super za hujšanje. Tudi jaz jo večkrat uporabim, čeprav vem, da se s konzerviranjem vse sestavine uničijo in je kot tak dober le svež. A kot pravijo, vsaka tolažba je boljša kot nobena. Sem nekje prebrala, da naj bi se po njem hitreje topila maščoba in pospešila prebava. Mici, vsi stranski učinki tega načina prehranjevanja so mi všeč, več energije , boljše počutje, IZGUBA KILOGRAMOV, le tresenje zaradi mrazenja ne. Ni slaba idela tole s termoforjem. Bi pa verjetno mislili, da bo konec z mano, če privlečem ven še termofor, glede ne to, da sem že zdaj oblečena v plasteh, in hodim po hiši v pletenih nogavicah in puloverju iz termoflisa. Pred televizorjem pa še zavita v odejo. Jaz se samo sprašujem, kaj bo ko bo zima pokazala svoje zobe in bo zunaj mraz, da bo kar škripalo? Je pa menda to ful dober znak, da izgubljamo maščobo. Baje. Mayci, vem da bo smešno zvenelo, ampak kako pripraviš čežano? A kuhane jabolke samo zmiksaš, al še kaj dodaš? Joj, sem spet čist not padla ! Tipkam, kot bi pisala knjigo! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.