9. nov 2004 10:39
Živjo vsem novim in starim suhicam!
Se mi zdi, da se že kar vse hvalimo z nekimi 7* ali 6*, sem ful vesela za vse nas!
Jaz osebno se še nisen vagala ali merila, čeprav že 14 dni odlašam na ponedeljek, kaj čmo ni bilo časa. Mi ja pa malo žal, da se nisem zvagala danes zjutraj, ker imamo vodni dan, ane Maychi in SY, ker jutri teža ne bo realna, saj veste veliko izgubljene tekočine in zaradi tega tudi kg, upam da bo tudi kaj maščobe .
Ja Maychi sem bla kar malo užaljena, ko sem prebirala vse strani za nazaj, sem mislila, da me sploh niste pograšale. Pa sem se motila. Kaj morem tehnologija, verjetno mi je en virus poslal, ker je vse narobe delalo, sploh nisem bla jaz šef ampak komputer sam. Pa je brisal, pa shranjeval,..... NO PA SEM GA SFORMATIRALA! he; he; heeee... KDO PA JE ZDAJ ŠEF???
Amelie, dobrodošla med nami. Ti kar piši kaj te teži, zato smo tu zbrane, da se podpiramo in v glavnem vse spoznamo, da nimamo samo same težave ampak, da je tu veliko drugih, ki so jih uspešno prebrodile, torej jih bomo tudi me!
Slonica, čestitam za diplomo!
Zdaj boš morala nik spremeniti v dipl. Slonica! Joke!
Jaz že komaj čakam, da bom lahko spredaj dodala dipl., upam da v kratkem, no vsaj do konca tega šol. leta.
2303, solato zmešam normalno, vendar sem vsakeršno olje zamenjala z olivnim!!!!
Maychi, kakšen okus ima voda?
Jaz se ne počutim najbolje, že včeraj me je bolela glava, teko da sem si zvečer, prepozno, privoščila grozdje, brez slabe vesti, saj danes ne bo kaj na jedilniku.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.