4. nov 2004 10:06
Živjo suhice! Sy, prav si izračunala 9.11.04, tako da boš lahko malo praznovala. Verjetno brez slabe vesti, ko boš že v naprej vedela, da imaš naslednji dan vodo. Ja, tudi jaz študiram: absulventka na FOV. Sem pa včeraj razmišljala, ali smo ostale samo me tri, ki smo pričele na isti dan. Malo pograšam ostale (Lisička, Neni, studentka1,...) se nič ne javljajo. Javite se nam, neglede na to kakšna je situacija. Kaj naj danes jem? Hm, hmm.................. mmm ... .......?......?........ .................. Ja SADJE !!!!! UF, je težka izbira! Jaz razmišljam, da bi si za kosilo skuhala malo repe. Sem že včeraj bila tako pridna in skoraj cel dan na sadju, pojedla sem semo krožnik zelja za kosilo, da si kar ne morem predstavljati, da ne bi pojedla kej toplega. Kako vi rešujete ta problem na sadni dan ? Kaj si kuhate, razen solat? Samo, da je kaj toplega za v želodec. Evica, mlinci so po moje na OH. Moni 31, ti pa vstrajaj še naprej. Tako kot me vse, bo že še šlo dol. Lahko pa si začneš pisat dnevnik, kamor beležiš vse kar poješ in kdaj. Nato naredi analizo mogoče boš opazila kakšno napako v načinu prehranjevanja. Pomisli kako dolgo je trajalo, da smo nabrale te KG, zdaj pa bi rade da skopnijo takoj, ko se spravimo na dieto. No, čeprav jaz nebi imela nič proti, če bi bilo tako . HE; HE;... Gremo novim zmagam naproti!!!!!! To je ukaz! Lp, Rožica Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 04. nov 2004 10:15:38