2. nov 2004 9:45
dobro jutro! kar se tiče tele odvečne kože: jaz je sicer nimam (verjetno je pr -5 kil tud ne bom imela veliko, pol tega se mi zdi, da s tem nikol nisem mela težav), uporabljam pa eno zelo dobro zadevo, ki ne samo, da se mi zdi, da mi je po mescu dni uporabe na novo napela kožo ampak imam tako lepo kožo ko bebika. to je garnier body cocoon. stane nekega jurja, je pa res fina zadeva. enako garnier body tonic. jaz sem ful zadovoljna. enega zjutraj enega zvečer pa se kmalu vprašate: čigave so pa te noge?! :) pa že kmalu ugotovite, sda niti ne rbite zjutraj in zvečer, ker je preveč in potem ugotovite, da je dovolj že vsak drug dan - tako delam sedaj jaz :) kaj se pa tiče strij jih imam jaz tudi, kaj čmo. pa ne poznam nobene efektivne zadeve, ki bi jih odpravila. pa ve?! lp, jaz pa grem mojemu škrobnemu dnevu naproti. aja, začela sem pisat dnevnih hrane: tisto tabelo sem vzela, ki je na strani od 90 dnevne ločevalne diete, pa se mi zdi, da manj grešiš. ker če si striktno zapisuješ se mi zdi, da se lažje kontroliraš, pa še jezen si sam nase, ko vidiš, da si ga pobiksal!! pa še odgovor za eno, ki je sprševala o sojinem mleku: mleko je načeloma res prepovedano, razen ne B dan, soja pa potem spada na Š dan. poleg tega je pa sojino mleko ogabno. tako navadno kot čokoladno, vanilijevo in vso ostalo sranje. VERJEMI!