1. nov 2004 9:14
Dobro jutro!
Danes je pa že malo več obiska na forumu.
Najprej vam dolgujem pojasnilo, tudi mi ne praznujemo teh praznikov, ampak vsi sorodniki pridejo vsko leto, kot je pač v navadi, na grobove. Ker so oddaljeni...se seveda oglasijo, dobimo se cela družina (5generacij), in čisto normalno je, da vsemu temu sledi polna miza.
Ker je babica doma v hribih, kjer je kot v pravljici, imajo majhno pokopajišče okoli majhne cerkvice in je v navadi, da pridejo vsi okoliški kmetje in njihovi sorodniki dopoldan na pokopališče, kjer se opravi obred. Posledica tega je, da je to lepo družinsko srečanje.
Tudi včeraj nisem praznovala dan reformacije, ampak sestričin rojstni dan.
Aisha, res je da je že nešteto teh odgovorov na forumu, vendar vseeno:
- kava obvezno z natrenom brez mleka
- testenine navadne
- obroki niso vedni ob isti uri
- večerja ni enako kosilo ( mogoče kakšen sadež, solata,...odvisno od situacije in mojih želja, vedar vedno v sklopu dneva )
- kruha nikoli, juho včasih
- Namesto čokolade za večerjo pač pecivo..... sladkarije po želji v omejenih količinah
Želim ti veliko uspehov!
Mici najprej zdravje. Mislim, da se ne boš zredila, če boš pojedla nekaj žličk jogurta.
Jaz v takih situacijah vedno pomislim , kako bo potem po dieti, ko bom lahko jedla vse. Bom znala skombinirat hrani tako , da ne bo šlo kaj gor?
Mislim, da je glavno, da ne pridobiš na teži in se pozdraviš, če pa bo poleg vsega še kakšna kilca manj pa tudi ne bo slabo.
Kokos tud jaz mam probleme s to žlezo in zdravnik mi je rekel, da je ne smem preveč krivit za moje KG, res je da čisto nedolžna ni.
Ker mi teža zelo niha in v zelo kratkem času pridobim veliko Kg vedno krivim Ščitnico, je pa tudi res, da če nebi ubogala signala jej verjetno ne bi bilo problema.... Človek se kar ne zaveda kako pomembna in vplivna na človeka kot celoto (fizično in psihično ) je ta majhna žleza.
Predlagam, da se v tem času skušama čimbolj descplinirat, da bova lahko po dieti "normalno" jedle.
Vidim, da nimam samo jaz takšnih problemov in verjamem, da nam bo skupaj uspelo.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.