Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

28. okt 2004 12:35

Malamisha, jaz sem se letos vpisala v šolo ampak kr v II. ciklus. To pa zaradi tega, ker so mi priznali izpite, prej sem hodila na management. Tako, da sem tudi jaz čisto nova in se tudi še lovim. Za I. ciklus pa še moram opraviti psihologijo in pa angleščino. Če imaš predavanja ob torkih imaš pa verjetno psihologijo. Tudi jaz sem bila na psihologiji ta torek! Ja mislim, da lahko hodiš na predavanja tudi če jih nimaš trenutno na urniku. Jaz hodim zraven vas I. ciklusov na psiholigijo in angleščino. Lahko bi se spoznale tudi v živo, ne samo prek spleta! Glede Linea Snelle, jutri grem spet. Ta teden imam vsak dan predavanja razen jutri :((( Eh pa saj bo! Barbolinka

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

28. okt 2004 12:55

JUHICA, hvala za odgovor. Ja, prisla sem do konca 3MD in shujsala za 10 kg. Ce se oziram na ITM, potem imam idealno postavo. Sicer me je pa volja do Reductila sedaj minila, ko sem prebrala o tistem primeru iz Nemcije. Bom raje pri hrani pazila, da se ne zredim nazaj. JamieO

malamisha  

član od: 16.9.2004

sporočila: 24

28. okt 2004 13:06

Barbolinka mislim da sem te že celo vidla. Na managementu si naredila skoraj vse izpite razen angleščine? Sem ob torkih na psihologiji in je bilo grozno dolgčas! Absolutno za to da se spoznava tudi v živo! Mogoče kakšen torek na psihologiji? lp malamisha

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

28. okt 2004 13:14

Malamisha, poslala sem ti zasebno sporočilce, poglej v beležko! Barbolinka

SLONCICA  

član od: 12.3.2004

sporočila: 321

28. okt 2004 18:49

Ojla punce! Tud mene ste spet navdušile za trebušnjake. Sem jih delala kakšne pol leta po 200 na dan pred letošnjim avgustom. Potem sem šla na morje in sem se odvadila. Ta teden sem spet začela z okrog 200-imi in sem imela malo "muskelfibra" dva dni, zdaj pa je že kul. Drugače pa delam trebušnjake v serijah. Najprej delam za zgornje trebušne mišice ( osrednje in stranske), nato se lotim spodnjih. Absulutno so običajni trebušnjaki, pri katerih dvigaš cel trup že zdavnaj out, pa še nepravilno jih lahko delaš. Važno je, da imaš pri dvigovanju trupa vedno za pest prostora med brado in prsnim košem in da imaš rame odprte, ko se dviguješ. Druge umetnosti pa ni. So pa ti trebušnjaki čist na easy, ko se jih navadiš in si lahko vsak dan pred televizorjem vzameš 5 min za njih.

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

28. okt 2004 21:29

Živio. A ni zanimivi, kako nas je Petra vse prepričala in smo začele delati trebušnjake. Rabimo še kakšno, da nas prepriča v tek, skakanje s kolebnico...in nam sploh ne bo potrebno biti več na dieti. Od sedaj naprej se vzpodbujamo tudi pri delanju trebušnjakov, ne samo glede diete! Postanem kar malo slabe volje, ko pomislim, da bo hitro konec teh lepeh in toplih jesenskih dni ter da se bodo pričeli deževni. Bo tudi z dieto v teh dneh veliko težje-vsaj pri meni. Sedaj grem na sprehod v gozd, malo nabiram gobe (danes sem jih nabrala za jutrišnje kosilo) ter kostanj-mine ura, dve kot bi mignil. Ko pa se bodo pričeli žalostni in deževni dnevi bo pa kriza. Zaprti v stanovanjih in ure se bodo vlekle...Upam, da bo čim dlje ostalo tako lepo-kljub vremenski napovedi(saj se velikokrat zmotijo). Lahko noč (ne pozabiti na trebušnjake pred spanjem) in se slišimo (beremo) jutri. maychi

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

28. okt 2004 22:53

Ja, punce, no! Tud če boste imele dieto, ki bo šla čez novo leto in do jaunarja ter še dlje... itak da se kdaj pa kdaj ne boste držale diete zaradi nekih svojih vzrokov (skoraj nihče ne zdrži 3 mesece tempa brez prekrška). In... vsaj na silvestrovo si odmislite tisti "alkohol prepovedan v kakršni koli obliki". Tako na trdo pa tudi te diete ni za jemat. Drugače pa POGUMNO naprej! HOP v nove hlače vedno lažja Sy

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

28. okt 2004 22:56

Čer, Najprej hvala vsem za nasvete glede trebušnjakov. Sem se pač navajena matrat, drugače mislim, da nič ne prime. Slončica, kakšni pa so trebušnjaki za spodnji del trebuha? Daj povej, zdaj sem tako navdušena ko se ni treba tako matrat. Danes sem imela OH dan in za kosilo sem pojedla čisto malo, ker sem imela v planu pozno večerjo. K sreči ni čisto nič smešno zgledalo ko sem naročila samo puranov zrezek in mešano solato. Sladico sem odklonila, češ da sem sita, bojim pa se, da je kdo slišal kako mi tečejo sline :o)) Jutri je na vrsti škrob in naredila nam bom prebranac in kupila sem kar tistega v konzervi, da bo kosilo hitro pripravljeno. Ja, Maychi, se strinjam. Tudi malo spodbude pri trebušnjakih ne bo škodilo. Kar tako naprej punce, jaz grem pa zdajle migat. Danes 2 x 30 in hej, to je že 60 trebušnjakov. Toliko jih nisem naredila od ur telovadbe v gimnaziji :o)) Še enkrat hvala za vse, ne veste koliko pomeni malo prijaznih besed. Lahko noč! Marina5

mary  

član od: 30.7.2004

sporočila: 43

29. okt 2004 9:18

Čaw! Pred enim mesecem sem končala 3md pa sem vam obljubila da vam malo poročam kako bo po enem mesecu . Teža je ista, mogoče celo malo manjša :) . Ker sem vegeterjanka se mi posebnega ločevanja ni blo treba držat. Jedla pa sem normalno[sicer ne tako kot pred dieto in med dieto] nekajkrat sem si tud prvoščla pico al pa čokolado. Sadje do 12e ure sem opustila, se pa držim tega da do 12ih jem lažje stvari in po 8 uri nič. Upam da bo tudi vam uspelo, držte se pa pridne bodite! :) lp

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

29. okt 2004 10:40

Mrina5. Glede trebušnjakov, si preberi stran, ki jo je že Rožica priporočala pred kakšnim tednom http://www.osebnitrner.com/clanki/tnz.htm Preberi še druge članke, ne samo tega, ker so res dobri in ti dajo misliti. Naj ne bi bilo vaj za spodnje in zgornje mišice, ker pri vseh vajah delujejo celotne mišice. Naj jih niti ne bi delal vsak dan ampak vsak drugi dan... Ma preberi, ti bo najlažje. Jaz jih danes delam v sklopih po 10 pa še te težko, ker me vse boli... Lp, maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti