Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

27. okt 2004 11:44

K vragu vse skupaj, čim hitreje želim napisati, pa si zbrišem- že dvakrat........ Maychi pridei na Jesenice, pripelji kuža pa bomo letale in telovadile. Rožica Polar je firma ure (obstajo tudi druge, ki so kopije vodilnega) ki ti kaže srčni utrip. Uporabljajo ga športniki, a je zelo uporaben tudi za hujšanje, da se preveč ne naprezaš, ker si s tem nič ne pomagaš. Trak si namestiš pod prsmi in ti ura na roki prikazuje čas vadbe, utrip, procent utripa, porabo kalorij, BMI,.. to velja za model A5, ki gauporabljam. Na zečetku pa vanjo vneseš osebne podatke višino, težo, datum rojstve in ti on izračuna maksimalen in minimale pulz pri obremenitvi. Ne izpadeš neumno, če vprašaš, tudi sama sem se v to začela poglabljati pred dvema letoma, preje sem mislila, da bolj ko mi teče po čelu bl sem pridna in bolj bom shujšala. Marina5 tudi jaz sem bial včeraj lačna- ponoči se mi je sanjalo kako se bašem s hrano- sem imela že moralnega mačka. Za spanje pa poskusi z meditacijo, dihanmjem sproščanjem- meni pomaga. Juhica- držim pesti zate, da ti uspe- več je pa enako ali greš iz osemdeset ali sto kg, je treba imeti voljo in biti vztrajen. Na orbitreku raje delaj na drugi stopnji in dalj časa. Upoštevaj da imaš desem minut ogrevanje deset minut napor in deset minut ohlajevanje- da ti pade pulz nazaj. Ne pretiravaj, ker boš samo utrujena. Prava vadba zate je enakomerna in ne pretežka. Poskusi počasi pa boš prišla do kondicije. Jaz imam pa danes tortico... vauuuuuuu lp mici_33

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

27. okt 2004 11:49

Mici hvala za nasvet,se pa držim kar tega,da mi telo samo pove kdaj je dovolj.Zvečer pred spanjem delam trebušnjake,sem zloo napredovala jih nardim že 25! (hehe). Lep dan vsem,grem hitro ven,dokler je še kaj sončka:) Juhica

lars  

član od: 7.4.2004

sporočila: 55

27. okt 2004 12:19

Marina5, po besedah športnikov, ki me obkrožajo, so te trebuššnjaki veliko bolj učinkoviti, tisti ko miga pol telesa so baje zelo neučinkoviti in precej zoprno dolgočasni. Te vse boli :)) Lars

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

27. okt 2004 15:05

Juhica, kaksni so pogoji, da dobis recept za tiste Reductil tabletke? Jaz imam konf. st. 40 pa ne vem, ce se ne bi zdela mojemu dohtarju malo zmesana ali pa morda celo obstajajo pravila koliko prekomerne teze moras imeti, da ti jih predpisejo. Mimogrede, kaj pa vsebujejo? A so napisani kaksni stranski ucinki? Ne bi se rada zdaj nazaj zredila, ko papica tako pase, ko ni zunaj vrocine... JamieO

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

27. okt 2004 15:16

Zdravo. Marina5, očitno je Petra prepričala tudi mene. Za "večerjo" sem naredila 30 trebušnjakov ter še enkrat toliko za dobro jutro. Sedaj pa upam, da se me bo čim dlje držalo. Glede prebave-jaz sem pred to dieto vsako jutro popila otrobe (3 žlice v skodelico tople vode, da se razpustijo). Vendar sem to opustila, ker ne vem ali je to dovoljeno v tej dieti ali ne. Torej, če katera ve kako je s tem, naj prosim pove, da spodbudim malo svojo prebavo. Donat pa po mojih izkušnjah pomaga, vendar je veliko odvisno od tega, kaj si jedel pred tem oz. za večerjo. Pomaga tudi kislo zelje. Če se še kaj spomnim pa napišem. Rožica-kaj je to kolmež? Še nikoli slišala. Mici_33-te ure so zelo dobra zadeva. Zanima me koliko si dala za svojo. Pred leti so bile zelooo drage(pa mislim, da samo ene, tako da še konkurence ni bilo). Lep sončen (topel) pozdravček, maychi

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

27. okt 2004 15:22

Stranski učinki so pri nekaterih povišan krvni tlak,glavobol,potenje...Mene so prva dva dni bolele ledvice,zdaj pa nimam nobenih stranskih učinkov,razen neješčnost(hehe).Pogojev nevem vrjetno moraš met kar nekaj kilogramov preveč in bit zlo obupan:)Pri tvoji konfekciji vrjetno neboš dobila tablet,saj obstaja razlog,da se jih ne dobi brez recepta(baje se jih na Hrvaškem). Ena kapsula vsebuje:10 mg sibutraminijevegaklorida monohidrata,kaj pa to je pa nebi vedla:) JamieO a si ti zdržala do konca 3md?Kok si šla pa dol?Se te spomnim,sva skupaj tuhtali kaj jest:) Juhica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

27. okt 2004 15:23

Hy! To je ena korenina. Najbolje bi bilo, če si pogledaš v kakšno knjigo o zdravilnih rastlinah. Ne vem kako bi ti bolje razložila. Vprašaj v lekarni, samo ne verjamem da ga imajo. Pri nas ga nakoplje oče in pusuši, ter shrane za zimo. Mislim da celo nekaj o njem piše v knjigi "Iz božje lekarne". Pa ne me zdaj za besedo vzet, ker je nimam pri roki ti ne morem zagotovo povedat. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

densy  

član od: 26.10.2004

sporočila: 2

27. okt 2004 16:11

glede alkohola me je to zanimal, k če sedaj začnem z dieto bom končala šele januarja.. vmes je pa še novo leto densy

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

27. okt 2004 17:31

Maychi te ure so tudi zelo poceni, zadnjič v eni rekalmi na dom po 5.000,00, a ni njih ni tistega kar sem ti zgoraj naštela- je le utrip. Polar je cena sedaj na koncu leta dobiš A5 v kakšni akciji za 20.000,00. Je pa tudi A3, ki je cenejši. Lahko jutri preverim točne cene, a zadnji ki sem ga gledala je bil s kodiranim pasom(pomembno pri špotrih ko je več ljudi- maraton- da ne dobiva signale od drugega tekača), pa sam izračuna tvoje sposobnosti no je cena okoli 33.000,00 tolarjev. Glede na to kako se z njim izogneš pretiranemu naporu srca- mislim da ni hudo veliko. Za primer vzamem tiste tbl zgoraj, ko je škatla 15.000,00 pa jih poješ. No ja saj vsaka si kaj privošči, odvisno kaj se ti zdi trenutno najbolj pomembno. Jamie0 za tablete moraš imeti BMI preko 33, kar sem prepričana da ga ti nimaš. Bo treba delat. Glede Hrvaške, tam lahko kupite za denar kar vam srce poželi v lekarni. Voltaren so enkrat kupovali na tone, jaz sem šla enkrat po neke tbl proti bolečinam- trzala mi je veka trid dni, da nisem nič videla- no in so mi dali dvojne zdravila s kvadratkom (prepoved vožnje motornih vozil). Prideš, poveš kaj želiš in ni problema. Če misliš da res rabiš kupi, ampak vseeno si že probala Metabolan, ki je cena nekje okoli 5.000,00? LP mici_33

petra1  

član od: 8.4.2002

sporočila: 11

27. okt 2004 20:19

Me veseli, da sem vsaj dvema ze dala voljo do trebusnjakov. No sej ostale bodo tud zacele, ko bodo sebe prepricale, pa po desetih trebusnjakih ugotovile, da to sploh ni tako slabo. Evo, zdele jih je zame na vrst 100, pol pa pod tus pa lahko noc Petra petra1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti