27. okt 2004 11:44
K vragu vse skupaj, čim hitreje želim napisati, pa si zbrišem- že dvakrat........ Maychi pridei na Jesenice, pripelji kuža pa bomo letale in telovadile. Rožica Polar je firma ure (obstajo tudi druge, ki so kopije vodilnega) ki ti kaže srčni utrip. Uporabljajo ga športniki, a je zelo uporaben tudi za hujšanje, da se preveč ne naprezaš, ker si s tem nič ne pomagaš. Trak si namestiš pod prsmi in ti ura na roki prikazuje čas vadbe, utrip, procent utripa, porabo kalorij, BMI,.. to velja za model A5, ki gauporabljam. Na zečetku pa vanjo vneseš osebne podatke višino, težo, datum rojstve in ti on izračuna maksimalen in minimale pulz pri obremenitvi. Ne izpadeš neumno, če vprašaš, tudi sama sem se v to začela poglabljati pred dvema letoma, preje sem mislila, da bolj ko mi teče po čelu bl sem pridna in bolj bom shujšala. Marina5 tudi jaz sem bial včeraj lačna- ponoči se mi je sanjalo kako se bašem s hrano- sem imela že moralnega mačka. Za spanje pa poskusi z meditacijo, dihanmjem sproščanjem- meni pomaga. Juhica- držim pesti zate, da ti uspe- več je pa enako ali greš iz osemdeset ali sto kg, je treba imeti voljo in biti vztrajen. Na orbitreku raje delaj na drugi stopnji in dalj časa. Upoštevaj da imaš desem minut ogrevanje deset minut napor in deset minut ohlajevanje- da ti pade pulz nazaj. Ne pretiravaj, ker boš samo utrujena. Prava vadba zate je enakomerna in ne pretežka. Poskusi počasi pa boš prišla do kondicije. Jaz imam pa danes tortico... vauuuuuuu lp mici_33