26. okt 2004 21:04
Punce, najprej hvala za vse cestitke. Rada bi pa vam se nekaj predlagala, kar prej nisem napisala. Dobr je, da se zraven hujsanja vsaj pol ure na dan res miga, pa se nekaj-delajte trebusnjake. Jaz zase vem, da sem jih zacela delat prepozno, ker mi je ob taki izgubi kilaze ostalo kar nekaj odvecne koze. Tko da probam zdej vsaj mal nazaj nadoknadit, in sem pridna vsaj zadaj ze priblizno leto dni. Zacela sem z desetimi trebusnjaki na dan, ker na zacetku res vec ni slo, zdaj pa jih naredim vsaj 100 zjutraj, 100 zvecer, pa se vmes kaksnega. Sprijaznila sem se ze s tem, da moj trebuh ne bo nikol vec raven, bom pa neki nardila vsaj za to, da ne bo prevec mlahav. Pa moram povedat, ce si res vztrajen (ja spet trma-brez tega ocitno pri hujsanju ne gre), potem se to po enem mesecu ze lepo pozna. Prebrala sem, da omenjate neke tablete pri hujsanju. Priporocala bi nekaj bolj zdravega, to je na tesce jabolcni kis-dobro zlico z mlacno vodo in zlicko medu, ali brez(pribl. deciliter in pol vsega skupaj). Okus res ni bogve kaj, se pocasi navadis tud na to,vendar pa katerokoli knjigo o jabolcnem kisu boste prebrale, ne boste o tem nic slabega slisale. Prepricana sem, da nobena tableta ne odtehta tega napitka, pa se relativno poceni je. Pa ne vpraste kolkrat mene popade, da bi se nazrla do nezavesti. Pa nekako sfolgam, da grem mimo tega, ker mi je se predno zacnem jesti zal, da bi se zredila nazaj. Tko da moram tud jaz ful pazit pri prehrani se naprej. Lahko noc petra1