16. okt 2004 16:48
Ojla punce! Se že dolgo nisem oglasila, vas pa redno berem. Strupek tudi jaz imam danes sadni dan, pa mi na srečo nič ne paše, ker sem malo prehlajena, pa nimam občutka za okus pa to. Drugače je pa tako; vem, kako je biti nor na sladko. Jaz sem se v srednji šoli zaradi tega zredila 10 kg v dobrem letu. Vsak dan sem mogla pojesti 100-gramsko čokolado, pa še kosilo; pa je bila že tista čokolada po kalorijah dovolj za celo kosilo. Zdaj pa moram priznati, da si zadnji dve leti privoščim čokolado le kdaj pa kdaj. Res pa je, da mi dostikrat "cukr dol pade", pa moram takoj kaj sladkega pojesti ( seveda le toliko, da je mera pola, kakšen piškot, sadno skutko, čokoladico). Včeraj sem si namesto sladke pregrehe privoščila raje sirovo štručko z nekaj rezinami šunke. Zanimivo je, da na tej dieti ne pogrešam toliko sladice ampak bolj kakšne dobre sendviče s sirom ali salamo itd. Okus se mi je kar malo spremenil med to dieto. Zato kar težko čakam beljakovinske dneve, ko imam na sporedu meso; čeprav sploh nisem tipični mesojedec, zelo rada imam zelenjavo, vendar brez meska pa tudi ne bi mogla biti. Punce, kaj se vam nabolj upira pri tej dieti? Meni je najtežje jesti takoj zjutraj sadje, si ga kar s seboj v službo vzemem, pa pojem malo kasneje. Drugače je danes moj 41. dan, kmalu bom na polovici. Dol mi je šlo okrog 6 kg, sem kar zadovoljna, saj vem, da prihaja obdobje, ko bo teža pričela mirovati in bodo šle kile malo počasneje dol.Kar ni slabo, saj veste kako je s temi jo-jo efekti; hitro dol, hitro gor. Lp pa pridne bodte! Anja