18. okt 2004 23:33
Živio Maychi!
Pravilno si ugotovila. Popoldan smo pekli kostanj. Samo jaz nimam takšne sreče, da bi lahko šla nabirat kostanj, ker ga pri nas ni. Zato ga kar kupim.
Se pa vedno zapeljemo kam kjer je in ga naberemo. Samo letos pravijo, da ga še ni. Mislim, da še ne pada dol.
Imam pa tudi jaz nekaj za priznat. GREŠILA SEM!!!!
Nevem kaj mi je. Je pa res, da se mi zdi, da se vedno manj pazim. In danes se je zgodilo prvi prekršek, do sedaj sem vedno štela za velik prekršek že kos sadja v večernih urah... danes pa se kar nisem mogla upreti hrani, sploh nisem bila lačna, samo "zluštana". Zato sem za večerjo zmešala čisto vse skupaj košček čokolade, malo krekerjev, prepečenec z evrokremom. No, to je bila moja sladica, Greh šele pride. Tako zelo sem pogrešala okus vseh sestavin skupaj, da sem ob 22.00 pojedla 2prepečenca z salamo, sirom in papriko.
Ugotovila sem, da je bila želja samo po tej kombinaciji. Če si bi že za večerjo privoščila "greh", verjetno nebi pojedla sladkarij, ki so bile določene za ta dan.
Cofi, dobrodošla med nami! Kot vidiš se ne damo! Majhen spodrsljaj še ne pomeni padca, čeprav zna biti zelo boleč.
Želim ti čim manj spodrsljajev na poti k cilju.
Jutri pa bomo skupaj preživele sadni "očiščevalni" dan, kajne SY, Maychi,...
A kaj ko jaz v te "oćiščevalne" dneve prav nič ne verjamem, kot da bo voda in sadje odplaknilo vse, kar sem danes stlačila vase. Ko samo pomislim na vse zaužite kalorije. :((
Saj jih je za cel teden dovolj!
Maychi razumem, občutim kako si se počutila včeraj.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.