15. okt 2004 10:03
Jutro :), jst kar dostikrat jem hrenovke, saj ni tako škodljivo, pa še hitro so narejene :) za naše lačne želodčke. Včeraj mi je prijateljica dala knjigo z recepti od rine, pa sm ugotovila, da sem včasih kar malo preveč pojedla, zdaj pa ne vem, ali naj si te 4 tedne, čeprav sem zguv+bila kilice, vzamem le kot pripravo na dieto, saj sem malo grešila vmes par dni, pa ponovno začnem, ali naj kar nadaljujem. So pa res fajn receptki notri, danes bom naredila musako s krompirckom :). Vceraj sem pa jedla piscancka in rdečo peso, čeprav sem potem gruntala kam sploh paše pesa, se mi je pa tko zaluštala,mmmmmm. Moram se disciplinirat predvsem in si maagri hrano nosit v sluzbo,da bom jedla normalno, ker drugace jem pozno, vceraj sem mela en sestanek, pa k zdravniku sem šla zaradi vnetega učka in je bla takoj 6 ura ko sem prišla domov, sicer sem malo pojedla a vseeno pozno za prvi obrok :( Kaj ve mislite o tem ali naj kar od začetka začnem, lai naj kar nadaljujem. Izkušene povejte predlog!! Hvala, Lars