26. jan 2005 12:44
Hoj, berem vas, pisati nimam časa. No priromala sem do konca diete.Ker se malo bojim nadaljevati po isti poti sem se odločila da malo prekinem in se ustalim na 74 kg. No berem tudi Mazlovo in moram reči da sem navdušena. Odločila sem se, da se bom v prihodnjih mesecih držala njenih navodil, za čas po dieti in videla kako mi bo šlo. Glede prehranjevanja sem si pa zamislila da v ponedeljek sadje, torek meso, sreda krompir, četrtek OH in petek spet sadje. Za vikend pa kakor bo,ker imam velik apetit če smučam... sicer se ne zredim, a pojedla bi vse. Vam sporočim kako bo. No še za nazaj statistika: začetek 86,5 kg......-12.5.....74,00 kg obseg pas 99............-17.........82 cm boki..........110...........-11.........99 cm prsa..........110..........-10.........100 cm Z merami sem kar zadovoljna in vsak dan, ko se še vedno držim diete se bolje počutim, ker se mi že naredi da se pogledam v ogledalo in vidim da je razlika in da na sliki ne štejem samo nove podbradke. Želim vam veliko volje na vaši poti skozi 3MD in čimmanj pregreh, da vam uspe. mici_33 Sporočilo je spremenil(a) mici_33 dne 26. jan 2005 12:44:59