24. jan 2005 22:32
Dober vecer vam voscim, Ravnokar sem zakljucila s telovadbo. A ve se kaj delate trebusnjake? Meni se jih sicer vcasih res ne ljubi, potem pa se spomnim, da bi poleti rada bolj napet trebuh in se vlezem na tla in zacnem. Redno tudi telovadim z rockami, ker bi tudi rada bolj cvrste nadlahti. Sem pac ze v teh letih, da se je zacelo povesati na vseh koncih. Tudi sama komaj cakam rolanja, a to je se takooooo dalec. Rolati upam namrec le na ociscenem asfaltu, saj sem pred par leti posteno tresila po tleh in od takrat me je malo strah. Na Gorenjskem pa je tudi tako, da je kar dolgo sneg in cestarji tudi veselo posipajo ceste in plocnike in ti so potem ocisceni sele nekje aprila. Tako bom verjetno najprej sedla na kolo in sele kasneje obula rolerje. Zaenkrat se smucam in tudi to je fajn. Danes je bil na vrsti ricet in zraven sem pojedla se par kislih kumaric, ker imam tako zelo rada kislo. Jutri bo pa omleta z gobami - iz Rinine knjizice. Za vecerjo pa se se nisem odlocila. Verjetno ne bom utegnila nic peci in bom verjetno kaj kupila. Zagotovo pa ne kremsnite, ker me je v petek tako zaneslo. Ej punce super ste. Kar sram bi me bilo oglasiti se tukaj in reci, danes sem pa gresila. Upam, da bo moja trenutna mocna volja vsaj se dva meseca moja spremljevalka. Tudi sama namrec nisem dolgoprogasica in si zelim takojsnjih uspehov! Bom morala se malo pocakati, ane?!! Aja, hlace mi se ne mahedrajo okoli zadnje plati, modrcek pa je zal vedno bolj prazen! Pa me to ne bi tako skrbelo, ce se ne bi bala, da bi ne dobila "poboznih" prsi (tistih, ki so bolj na kolenih :o) Pa lep vecer voscim in veliko volje Marina5