25. jan 2005 9:55
Pozdravček,
Marina5 (Kako je hodit po svetu s 20 kg manj?): jaz sem očitno prav čudna glede tega. Pravzaprav se ne počutim nič drugače. Mogoče sem se počutila celo slabše v prvem mesecu diete. Sedaj pa se mi energija počasi vrača. Ne opažam, da bi se lažje gibala. Nič! Le obleke so tako male, da nisem navajena. Smešno pri tem je, da sem sedaj težja, kot večina vas. Vendar bom vžgala še en krog! Ne morem verjet, da sem se tako zapustila. Kot sem že napisala: jaz sploh nisem vedela, da sem tolikšna. Tudi v ogledalu, ko sem se gledala, mi možgani niso dojeli moje velikosti. Pravzaprav, pa so ta pojav že nekatere napisale. Pri meni je bilo tudi tako, da mi je fotografija odprla oči-GROOZA!!!
Rožica, tudi jaz sem se s to dieto naučila prehranjevat. Upam, da se mi je usidralo v možgane in bom pametna tudi po dieti. Se bom kaj javila in napisala kako mi gre.
Encijan tvoja življenska zgodba je podobna moji, le v kg te šišam. In prav tako sem prevelika že celo življenje. Že v vrtcu je foter naročil, naj pazijo kaj in koliko pojem.
Maychi: s tabo pa se lahko primerjam po očetu. Nujno bi ga morala naučit, naj se prehranjuje drugače, pa nimam šanse. On sicer nima mojih dimenzij (no ja, sedaj je večji od mene,k sem jaz dala 20 dol), vendar ponoči jest mu je nujno. Pa čim bolj mastno.
Mrmi: kot je bilo že napisamo, izgubljajo moški kg hitreje, kot ženske. Midva z mojim sva tudi skupaj začela in je hitreje in lažje izgubljal. Sedaj namenoma greši, ker ne sme več izgubljati teže, pa mu gre še vedno dol. Resnica pa je tudi, da se v prvem tednu/modoče prvih dveh izgublja večinoma voda. Izgubljanje kg se BO zmanjšalo. Tako hitro ti ne bo šlo dol, vendar glede na nas punce, veliko hitreje in več.
meli* in dalmatinka: jaz imam tudi 3. vodni dan v petek, 28.1.05. Kako, da se nismo prej našle?
No, danes sem se pa tudi jaz razpisala.
Ampak vidite, kako imamo podobne zgodbe? Skoraj z vsako se lahko primerjamo tako podobne zgodbe imamo.
Imejte se prav lepo!!
francka
Sporočilo je spremenil(a) francka dne 25. jan 2005 09:59:26