25. jan 2005 16:08
Lep pozdrav vesela hujševalska druščina! Ho,ho spet en moški več.Pridni fantje,ni kaj. Lisa,tudi jaz sem brala tisti intervju z dr.Rugljem. O,groza,s tem človekom se pa nebi srečala v živo.Mislim,da kar malo pregrdo govori čez debele ljudi. Da smo požrešni,leni in nevrotični in nezreli in ne vem kaj še. Halo,a zdaj sem pa nezrela in lena,če se nisem znala pravilno prehranjevati. Sem pač s kmetov doma,kjer je bilo treba vse na debelo zabelit z ocvirki in se je za malico jedlo suho meso in kruh namesto da bi pojedla eno jabolko. Mi smo pač tako jedli in mi je prav žal,če je moral on jesti samo krompir in fižol. In mi je tud žal, če si ubogi Rugelj ne more privoščiti več kot enega obroka na dan,očitno z svojim programom radikalne psihoterapije ne zasluži dovolj,da bi lahko večerjal,božček. Sej mi za zajtrk tudi jemo samo sadje,in potem si privoščimo dokaj obilno kosilo in tako čist normalno večerjo,pa še hujšamo in tukaj na forumu se na dolgo in široko pogovarjamo o hrani in hujšanju in nam je prav lapo.Nisem dobila občutka,da bi bil kdo od vas nesposoben in nevrotičen,se mi vsi po vrsti zdite prav fajni in veseli ljudje. Upam,da bo kulinarika naslednjič intervjuvala bolj pametnega človeka. Vam pa želim veliko uspeha. Moram proč od računalnika,moja trinajstletnica mi že tečnari za hrbtom,naj se spravim dol. Adijo! Marjetka cvetka