25. jan 2005 21:22
Dober večer vsem skupaj, tudi tebi Kokos! Kako se kaj držiš? Vidim, da se prehranjuješ z Mazelovo dieto. Ali mi lahko nekdo obrazloži KAJ POMENI TO B IN OH NA ISTI DAN. Sama končam dieto čez 24 dni pa vendar bi rada vedela kako in kaj. Sem jo že iskala v knjižnici pa je že v naprej zasedena. No tudi jaz sem se nanjo naročila. Danes sem na lunini vodi, pa sploh ni tako hudo. Popila sem že 4l vode pa še ni konec večera drugače pa je danes moj Š dan. Ne vem kdo je že rekel, da se moraš poleg tehtanja tudi meriti ( nas je vedno več, kar je tudi prav tako). Od zadnjega vodnega dneva imam -2kg, teža sedaj zopet stoji ampak cm pa gredo kar lepo dol. Sedaj pa nekaj glede Ruglja: Mislim, da je najbolj zagrenjen človek kar jih poznam. V življenju ni naredil nič na kar bi bil lahko ponosen, saj s takšnim pogledom na svet in ljudi okoli sebe si človek nakoplje samo sovražnike, izgubi pa prijatelje. Zato nikar ne razmišljajte o človeku, ki tega ni vreden, saj ne zna ceniti drugih ljudi ne glede na to ali so suhi ali debeli. S tem kako in kaj pa si naj razbija glavo SAM. Mi pa še bomo naprej razpravljali kaj kdo je in kako se kdo ima? Želim vam lep večer in mirno noč! picika