10. jan 2005 10:42
Bobby, za danes bi ti k govejemu mesu svetovala še vsaj nekaj kuhane zelenjave (npr. korenček) ali/in kakršnekoli sveže solate, zvečer pa ne pozabi, da je večerje pol manj kot kosila, pa brez kruha in juhe. Na OH dan k špagetom si lahko privoščiš tudi solato (jaz si jo vedno, brez izjeme), torte si privošči raje 1 kos, kot so ti že svetovali. Se mi zdi, da je pomembno, da se držimo tudi tega, da posamezen obrok sestavlja poleg koncentrirane jedi (prebranec, govedina) tudi nekaj ali še bolje več nekoncentrirane hrane (kuhana/dušena/sveža zelenjava, solate ipd.), na ta račun se seveda količina koncentrirane in težje prebavljive hrane zmanjša... Nenni, dobrodošla, pa vse najboljše (če še velja za nazaj!) in veliko uspeha tudi pri hujšanju. Jaz sem po enem tednu na -2.7kg in sem kar zadovoljna, čeprav je bilo po 4 dneh že -2.9 pa sem potem malo kombinirala OH in Š dan, še prej pa na B dan zvečer pojedla 2 rožičeva muffina, pa kot sem pričakovala, ni bilo najbolje. No, res sem čez vikend precej športala, tako da upam, da gre tudi kaj na račun pridobljene mišične mase. Zdaj je tu spet nov teden in med delovnikom ni toliko skušnjav. Bom pridna! Počutje pa je super! Trenutno sem še na vodi, kmalu pa grem na zajtrk, še ne vem, al bom začela s kivijem ali mandarinami... Saj veste, tretjejanuarci, danes smo na SADJU (&Co). Lep pozdrav vsem, Encijan