9. jan 2005 18:10
ojla!
Danes se vam po nekaj dneh spet oglašam, sem imela pokvarjen računalnik, danes pa ga je mož popravil, tako da sem spet tu. Imela sem ogromno dela, da sem vse prebrala in vidim, da nas je veliko na istem dnevu, danes testenine zvečer pa čokolada. Jaz sem ravno v pečico dala eno preprosto pecivo, čokolada pa me tudi že čaka.
Moram povedat, da doma nimam nobenih priprav za telovadbo, pa sem se odločila, da grem vsak dan na dolg sprehod, 5-6 km. To delam že skoraj cel teden, doma pa še enih 50 trebušnjakov, seveda tega ne zmoren naenkrat ampak čez cel dan, kadar imam čas in povem vam, da se krasno počutim, prebavo imam pa tudi tako, kot še nikoli.
Moram povedat, da me v službi že sprašujejo, če sem na dieti, ker sem kar nekako splahnela (ne vedo, da sem na 3MD) uh kako so mi taka vprašanja všeč.
Oh, jutri pa sadje. Za zajtrk dve mandarini, za kosilo si bom zmiksala eno pomarančo, eno banano in eno jabolko, vse skupaj pa bom zalila z vodo, da bo ratal en tak gosti sok, to imam najraje, sem že poizkusila z raznim pečenim sadjem, pa mi ni všeč. Zvečer pa bodo na sporedu pomaranče.
Sem se dobro razpisala, a ne?
Se pišemo še jutri, čao
GAJA