Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

10. jan 2005 13:41

Jelly, ali slučajno takoj po sadju piješ vodo? To namreč preverjeno "nažene" na WC, zato je priporočljivo po obroku sadja vsaj pol ure počakati preden spet piješ. Če najprej piješ, tega problema ni! No, če se tega držiš, pa ne vem, kaj bi lahko bilo... Glede medu! Jaz ga med dieto in tudi sicer v čaj ne dodajam več, ker voda/čaj potem nima več istega, pozitivnega učinka. Izjemoma sem ga uživala 1 teden decembra, ker me je bolelo grlo in mi je zelo prijal topel čaj in se mi je nesladkan uprl. Moram pa ti povedali, da se je na tehtnici na žalost poznalo v +, brez drugih sprememb v prehrani. Ampak na OH dan pa mislim, da si ga brez strahu lahko privoščiš, saj je to "grešni" dan, a ne? Encijan

slamca8  

član od: 28.12.2004

sporočila: 51

10. jan 2005 13:44

Jelly hvala, ampak sadje mi res ne tekne kaj preveč tudi suho ne, še posebej za kosilo ga imam vrh glave že za zajtrk. Sem prtebrala v Rinini knjižici, da lahko na vitaminski dan sadje lahko zamenjaš z zelenjavo, meni to bolj ustreza, saj imam zelenjavo zelo rada popečeno na olivnem oljčku. LP slamca8

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

10. jan 2005 14:14

Ravno včeraj sem prebrala v Rinini knjižici, da na sadni dan lahko zjutraj namesto sadja popiješ 2 žlici medu in jabolčni kis v 2 dl mlačne vode. To sem danes tudi naredila, v prvi dieti pa tudi tega nisem. Je pa treba poskrbet, da je wc blizu. LP Irena

slamca8  

član od: 28.12.2004

sporočila: 51

10. jan 2005 14:20

a te prežene to je pa super, kadar grem na veliko potrebo zmeraj skočim še na tehtnico, če je že kaj manj kg., će sem doma seveda. slamca8 Sporočilo je spremenil(a) slamca8 dne 10. jan 2005 14:21:28

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

10. jan 2005 14:21

Oj! No pa smo spet na začetku tedna.Sem rabla kar en cajt da sem vse prebrala. Ja kikis in Sophie upam da nam bo uspelo,čeprav še nikoli nisem prišla pod 57kg no bolje to kot pa nič. Včeraj sem bla pridna malo hrane orbitrek pa še v hrib sem jo mahnila da kar voljo dobim......ampak danes je pa čuden dan sem prov zamorjena najraje bi se usedla pa grickala,grickala.....upam da me bo minilo! no lep pozdrav čavčiiiiii!!!!! simonka1

dalmatinka  

član od: 29.11.2004

sporočila: 46

10. jan 2005 14:58

Pozdravljene, manekenke! Tajika, a si iz Mb, al kaj? Jaz stanujem pod Piramido veš! Ne vem več imen, vem pa, da je ena napisala, da je vztrajna Škorpijonka! Ja, jaz tudi! Danes imam meso in solato. Komaj že čakam, da pridrvim domov in si pripravim obrok. Pojedla sem že jabolka. Malo bom podaljšala dieto in upam, da ne bo nič narobe. Dušano, čestitam ti že vnaprej za izgubljene kg! Sigurno ti bo uspelo! Robi, tebi tudi! Ker imam v četrtek izpit, imam ravno takrat sadje! Groza!!!!!! Upam, da vseeno bo nekako. Čudovita družba ste;tako doma kot v službi! Hvala za napisane besede vsem in vsakemu posebej. Končujem dieto, manj pa samo 10 kg. Še enkrat toliko pa je moj cilj v letošnjem letu! Lepo pozdravljene mame, študentke in ostale! dalmatinka

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

10. jan 2005 15:15

joj hudo, komaj sem vse prebrala, malo sem kar preskočila, no bom bolj pridna. Včeraj sem se povzpela na Tromejo, moram reči, da je bila hitrost vzpona boljša že za 20 minut. Ja se pozna, ko človek miga in izgublja kg. Ampak potem nisem bial nič lačna, solata za kosilo, pa kremšnita za večerjo. Če se gibljem nisem lačna pa še kalorije izgubljam. Tudi jaz imam sadje,a imam ene težave z glavobolom, tako da pijem čaj na čaj. Z mojo težo je pa tako, da sem do sedaj izgubila 11kg, glede obsega pa kar 16 cm, tako da se res splača delati po redu, pa malo potelovaditi zraven. mici_33

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

10. jan 2005 16:47

Pozdravček! Komaj zdaj sem utegnila pomiti in pospraviti kuhinjo in že se mi je mudilo k vam, ampak sem imela kaj brati. Joj, hvala za vse te vzpodbudne besede. Najprej nisem verjela, da ko začneš z dieto, da nisi nič lačen, zdaj pa sem že to ugotovila. Danes imam OH dan, zjutraj sem pojedla eno hruško, namesto kosila pa dva kosa skutinega peciva z jabolki (iz baze), s tem, da nisem dodala nič sladkorja. Druga hrana mi sploh ni prijala, zvečer bom pa naredila enako, pa nekaj vode se bom prisilila popiti, ker mi še vedno ne gre in ne gre. Zato pa tudi v 6 dne samo -1,5 kg. Kje so še trije meseci? Vztrajajte, jaz bom tudi, jutri je moj sadni dan in bo mogoče že -2kg! Dušan, si kaj lačen po prvem dnevu?. Slamca8, sadje je ja najboljše, kar je sploh v dieti, jaz bi ga še zamenjala za meso! Hrane iz konzerve pa le ne jejte, je! Res si je bolje vnaprej skuhat in zamrznit. Da ne bom tečna, še raje kaj več kasneje! Vsem LP! Galja

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

10. jan 2005 17:08

Od petka nisem bla gor, pa ste tolko napisali. Pohvalno, samo še čas si moram vzet pa vse prebrat. Danes je 1 teden odkar sem na dieti. Čeprav na tehnici ni videt velike razlike (kak 1kg), sem pa bila danes zjutraj presenečena, ko me je kolegica vpr. če sem kaj shujšala, ker ona ma tak občutek. Torej se nekaj že opazi, kar je vredu, pa sploh ni vedla, da sem začela dieto Lep pozdrav in vsi pogumno naprej papa tocka

lara  

član od: 8.11.2004

sporočila: 18

10. jan 2005 19:47

Dober večer, Dolgo se že nisem oglasila, a to ne pomeni, da nisem z vami oziroma da sem prenehala z dieto. Danes je moj 71. dan. Prvi mesec sem se zeloo strogo držala in izgubila 9 kg, drugi mesec sem res malce grešila dan po Božiču in tri dni okrog Novega leta, ampak nič pretresljivega, nimam slabe vesti, a nekaj mi vseeno ne gre v glavo. Drugi mesec nisem izgubila nič kg. 0? Ali je to normalno ? Čeprav mi drugi pravijo, da sem vsak dan bolj suha ??? Na tehtnici ne, po cunjah malo ? Vem, da drugi in tretji mesec ne morem izgubiti toliko kilogramov kot prvi mesec, čeprav si želim izgubiti še enkrat toliko (9 kg). Kaj pa ko končaš dieto ? Kaj ješ, če se ne smeš držati te diete? Sicer pa se po začetniških težavah zelo dobro počutim in komaj čakam sadni dan, si tako lahek po njem. Danes pa od 13.00 ure samo pijem, (luna) in upam, da bom zdržala do jutri. Vsem želim velikoooooooooo volje, uspehov in dobrih občutkov. lara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti