10. jan 2005 21:02
Dober vecer,
Pa je sadni dan za nami ... hvala bogu!!! Za kosilo sem imela peceno sadje, za malico pomaranco in potem mi je bilo sladkobe do petka dovolj. Za vecerjo pa sem pojedla en paradajz, eno kumaro in pol cebule. Smrdim ko en tavelik, malo me zelodec boli, ampak ni sledu o sladkem okusu. Uspesno sem ga pregnala! A ni hecno, ce pa pojem celo tono cokolade, me pa nic sladkoba ne matra hahahahaha. V petek bom tudi namesto sadja za kosilo jedla paradajz in kumaro, ali pa mogoce kislo zelje. Karkoli, samo da ne bo sladko.
Kokos, tudi mene dajejo isti problemi kot tebe in se tolazim, da bo ze bolje. Sicer pa bodo jutri za zajtrk spet suhe slive. Ampak namocenih pa res ne morem jesti, ker se mi prav gravzajo. Vse so sluzaste in zdrizaste, se huje pa je s figami. Upam, da bo pomagalo!
Mici, na Tromejo si sla. Ojoj, saj to je pa kar visoko. A si kje blizu doma, da se kar tako mimogrede gor odpravis? Pridna si, pridna! Tudi sama sem bila na kratkem sprehodu, zdajle pa se pripravljam na telovadbo. Odpravim se v spalnico, kjer sem lepo sama in potem se zacnem pripogibati, mahati z rokami in delati trebusnjake. Sigurno je smesno za videt, ampak za lepoto vse!!!
Bobby, prebranca si le privosci in zraven se solato in kruh. Kot ves za vecerjo pol manj in brez kruha. Navodila so zelo stroga: po 20 uri nic vec hrane! Jaz sem se odlocila, da cel mesec ne bom zraven jedla kruha. Tudi juhe ponavadi ne popijem, ker mi nekako ne gre po grlu navzdol. Ze tako juhe ne maram prevec. Meso iz juhe imam pa zelooooooooo rada, to pa ja :o). Sploh mi po glavi hodi samo meso in vedno bolj verjamem, da je to povezano s krvno skupino. Imam 0 in ta je menda najbolj "mesena". Ze ko domacim rezem salamo mi tako disi, da imam polna usta slin in zame je VELIK USPEH, da hitro ne vtaknem enega koleska v usta. A se kdo opaza, da se mu je izostril vonj. Zadnjic sem se pogovarjala s sodelavko, ki je pred tem jedla bonbon PocketCoffee in takoj sem jo zavohala, voham salamo iz sendvicev, voham ce pri sosedu pecejo jajca hahahahahaha.
Bolje, da grem telovadit, ker se mi trebuh oglasa.
Pridni bodite in lepe sanje vam privoscim.
Marina5