11. jan 2005 6:33
Dobro jutro!
Mojim težavam: nahod, kašelj, glavobol se je pridružil še boleč želodec. Zdi se mi, da mi ga nekdo ožema kot brisačo. Fuj! Zgleda, da bom morala ukiniti jutranjo kavo. Brez mleka je tako bljek in očitno mi ravno to povzroča bolečine. Danes bom pila samo grenke kamilice in čeprav imam OH dan si sladice ne bom privoščila, ker mi je že zadnjič želodec protestiral. Komaj čakam, da moje težave izginejo in bom spet lahko skočila na orbitrek....resnično mi ful manjka.
Lara, malo si me prestrašila, ker praviš, da se ti kg v zadnjem mesecu niso spremenili. Jaz že s prvim mesecem nisem kdove kako zadovoljna in upam, da se bo kaj spremenilo.
Marina5, ko moji pridejo iz malice točno vem kaj so jedli. Torej, tudi meni se je vonj ful izostril.
Kokos, hvala! Tudi jaz upam, da prihajajo lepši časi.
Dalmatinka, jaz sem vztrajna škorpijonka. Kot berem si doma v najlepšem delu Maribora...v mestu in še blizu naravi. No, jaz sem doma blizu letališča.
Robi, jaz poleg prebranca (po Rinini knjižici) jem rdečo peso. Zanimivo, ful mi paše zraven. Kot zamenjava rdečo peso je omenjen tudi ajvar, ampak jaz ga ne jem, ker se mi zdi premasten.
Saby, veliko, veliko sreče pri izpitu ob vodi! Vas študentke še bolj občudujem, da lahko tako uspešno hujšate. Ko sem jaz študirala in se je bližal izpit sem pojedla vse kar mi je prišlo pod roke. Ko sem živčna sem kar naprej v hladilniku. Blagor tistim, ki zaradi živčnosti ne morejo jesti. Očitno se tolažim s hrano! Oziroma sem se tolažila, sedaj je seveda drugačna pesem!
Mejte se!
Sabina