Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

patricija  

član od: 4.1.2005

sporočila: 109

8. jan 2005 8:36

Galja, res pomaga! Ampak je treba kmalu ponoviti. Pa saj moramo tako ali tako čimveč piti. Patricija

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

8. jan 2005 9:16

Jutro vsem! Samo en dan me ni pa moram brati 6 strani, zelo vzpodbudno. Sama presenečenja. Kokos: občudovanja vredno teh tvojih -26 kg. Si mi dvignila moralo na maksimum. Ali bi nam zaupala s kolikšno kilažo si štartala in koliko še želiš izgubiti. Držim ti pesti, da izgubiš kolikor si želiš. Galja: ko te zebe hujšaš, zato pogumno naprej, vroč čaj pa si le privošči , ker res pomaga. Kar pa se tiče grešenja pa se raje vzdrži. Dušan: tudi jaz sem danes na zelenjavnem rižu in solati, jutri pa špageti na drobtinah. Kaj praviš zakaj se ne sme jesti zraven solata ( v Rinini knjižici je ni zraven). Dipsi: Najprej, da ti povem ,da sva ista generacija in imava isto kilažo viška ( sem brala nazaj). Prosim obrazloži mi kako se prehranjuješ na B dan z jogurti, ker jih jaz zelo pogrešam. Tako zaenkrat dovolj, ker se mi že malo mudi, grem namreč na razprodaje( lov za manjše krpice-hehehe). se še oglasim tokom dneva. Čao in lepo se imejte, Irena picika

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. jan 2005 9:21

Lep pozdrav! Trixie,za kosilo poješ 20dag velik zrzek,za večerjo pa 10 dag.Večerja je polovica kosila.Zraven pa seveda neomejeno količino zelenjave. Ti, ti Galja ti,a tako grdo si se pregrešila.Testenine na sadni dan!HALO! Ne mi to delat punca! No, pa sej ni tako hudo.Ti kar lepo nadaljuj po vrstnem redu,pa bo. Včasih se je bolje malo pregrešit,kot pa potem vse skupaj pustit. Proti mrazu pa vroč čaj in malo miganja,pa bo! Bobby,Želim ti uspešen začetek! Imejte se lepo in uživajte! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 08. jan 2005 22:38:49

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

8. jan 2005 10:29

picika seveda je solata v Rinini knjižici pri dušenem rižu z zelenjavo , pri receptu dietni dan 6 in še kos kruha lahko, za večerjo pl manj samo brez kruha , upam da sem te prav razumel Lep pozdrav Dušan

slamca8  

član od: 28.12.2004

sporočila: 51

8. jan 2005 11:42

Oj! Dieta mi zelo lepo uspeva , danes na tehtnici - 3kg juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu! slamca8

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

8. jan 2005 13:21

Zdravo! Picika, jaz takrat ko jem jogurte na B dan pojem 2 za kosilo zraven pa še polnozrnato štručko. Če imam občutek, da sem še lačna pojem še solato. Res pa je, da takrat ne morem popiti juhe, ker mi ne paše. Zvečer pojem en jogurt in manjši košćek zrnatega kruha. če je to premalo pa še kakšno jabolko.Me veseli, da imam tudi jaz vrstnico, sem imela ves čas občutek, da sem krepko najstarejša. LP Dipsi

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

8. jan 2005 13:40

Dipsi, kaj juho moraš obvezno popiti? Jaz juhe ne maram, še manj, da bi jo pila! Galja

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

8. jan 2005 14:19

Celo dopoldne že brskam po internetu, printam razne tabele, jedilnike in se psihično pripravljam na ponedeljek! Tudi mene zanima, če je juha obvezna, saj tudi meni ne paše ravno vsak dan! Zanima me tudi, če je pri tej dieti tudi priporočljivo piti vodo oz.čaj čimveč? Kakšne jogurte lahko pijem, s koliko maščobe in ali morajo biti navadni? Ali lahko pijem deit? Kaj pa stisnjene pomaranče in limone z navadno vodo? Robi Sporočilo je spremenil(a) bobby dne 08. jan 2005 14:50:08

slamca8  

član od: 28.12.2004

sporočila: 51

8. jan 2005 15:17

Oj! To vprašanje je tudi mene zelo mučilo zakaj moraš spiti juho na koncu obroka pa sem poklicala na uredništvo RINE in mi je prijazna urednica razložila, da moraš to obvezno narediti samo zaradi lažje prebave, saj veliko tekočine požene prebavo . slamca8

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

8. jan 2005 16:29

Hoj! O joj kako ste se razpisali ,to je pa lepo!No jz sem se tud dons vagala paje pokazal -1.8 od pondeljka no ja kokr se merkam bi blo loh več.Sedaj se pa spet en lep čas ne bom da mi nav vse skup dol padl. Vidim da mamo novga sotrpina no veliko uspeha pa dobre volje,pa naj se kilogramčki stopijo vsem! A veš Bobby da se je včasih lažle odločiti takoj da te ne mine volja!!! simonka1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti