7. jan 2005 11:23
Hja, štruklji! Jaz tisto testo jemljem kot kos kruha. Mogoče je prekršek , ampak meni so . Pri nas je tak lep sonček, da bom kar obula rolerje in se zarolala novim zmagam na proti. Lep sončen dan Meli Don"t worry, be happy!
7. jan 2005 11:23
Hja, štruklji! Jaz tisto testo jemljem kot kos kruha. Mogoče je prekršek , ampak meni so . Pri nas je tak lep sonček, da bom kar obula rolerje in se zarolala novim zmagam na proti. Lep sončen dan Meli Don"t worry, be happy!
7. jan 2005 11:29
Ojla! Marina5 to si pa tako napisala da bolje nebi mogla,kot bi opisovala mene.Tudi jaz imam iste probleme,vem da nebi smela jesti ali pa grickati pa kar pol mi je pa zeeeelo žal.No ta teden sem pa tako pridna brez grickanja da sem prav ponosna nase.Če me pa zagrabi se pa raje usedem za kompjuter pa malo poklepetam ali pa pojamram ,sej me zastopte. Lažje se je pogovarjat s takimi,ki to prestajamo ane????? Čavči vsem skupaj ,pa kar tko naprej! simonka1
7. jan 2005 11:30
Marina5 jas sem sedaj na -11kg (70-dni- 10.sni prekinitev) in tudi ko jem en dan in imam pol kg več, se počutim kot da nisem izgubila niti kg. Včeraj mi je mati dala ene tri mesece staro sliko in je rekla, da naj si jo kar ogledam kako se vidi razlika, pa sem ji rekla, da se jaz sama sebi zdim še vedno ista. Da mislim da imam še vedno tako rit. Me je samo neumno gledala, kaj bo ona vedela ko v življenju ni imela več kot 56 kg, je pa vse kar vidi. No v glavnem me je povsod po telesu ene 15 cm manj, pa če bi sama ocenjevala bi rekla, da me je ene pet cm.Zato je verjetno tako pomembno, da si vse zapišemo, da si pogledamo kako napredujemo. delo tuuuliiii..... mici_33
7. jan 2005 11:41
jah seveda mam orbitrek doma samo je bolj osamljan in edini k se spravi na njega je moja hči (4 leta) za zabavo. Drugače imam danes B dan in smo se odločili z družino da gremo v Mc Donalds ampak seveda je zame samo solata. Če se še tam uprem vsem dobrotam, potem se, moje drage punce, nimam ničesar več bati! Sem se odločila da sem moram enostavno postavljat pred preizkušnji bi ali nebi. Do sedaj mi je uspelo! Kairos
7. jan 2005 12:23
Hojla! Si ne morem kaj,da ne bi še kaj napisala.Popoldne sem v službi,zvečer,ko pridem domov pa moji punci že spita(računalnik je v njuni sobi),tako da moram kar lepo počakat do drugega dne. Ta teden dopoldan pa sama kraljujem v bajti. Sinoči,ko sem prišla domov sem našla na mizi torte,s katerimi so se basali moji najdražji. Rekla sem dragemu,naj jih čimpraj skrije,da ne bom imela kakšnih pregrešnih misli. Zjutraj sem vidla,da jih je dal v hladilnik čist na spodnjo polico,tako da mi ne padejo v oči takoj,ko odprem hladilnik.Kako prijazno od njega,kajne! Na vrhnjih policah hladilnika hranim zelenjavo in takšne dietne stvari,na spodnjih pa tiste prepovedane. Men je pa orbitrek zelo všeč,klub temu pa se zelo rada tudi sprehajam v naravi.Ponavadi takole konec tedna,ko grem obiskat starše.Takrat greva z mamo na pošten sprehod,že skoraj krajši pohod. Tudi ona je na hujševalni,vendar ne na 3MD.Hodi v šolo hujšanja,kjer se učijo preštevat kalorije. In sedaj uboga revica vaga,meri,šteje in računa,da se mi že kar smili. Je pa že naša dieta veliko boljša,kajne? Tako,zdaj grem na kosilo.Naredila sem si čičeriko z zelenjavo. Mejte se lepo! ADIJO Marjetka cvetka
7. jan 2005 13:31
Eno vprašanje. V knjigici od Rine piše da lahko na dan OH ješ polento, a ni to škrob (koruza)???? Kairos
7. jan 2005 13:44
Zdravo, mačke! Sem zlo žalostna, ker nič ne gre dol! To pa je kazen za prekrške, ki sem jih delala, čisto prav mi je! Ker je vreme čudovito, bom pa pričela s trebušnjaki in tekom, da ta zadnji slab mesec še zgubim kako kilco. Kokos, čudovito! Mislim, da si prava asica! Čestitke! Se beremo še doma, če si bom priborila malo računalnik! dalmatinka
7. jan 2005 14:23
Kairos, to se že dolgo sprašujemo, pa nihče ni rešil... Jaz jo pač pojem pa še kislo mleko zraven al pa jogurt 0,1%maščobe... Je to zame pač dan x, ko se malo greši. mici_33
7. jan 2005 14:48
no fino! pol bomo pa pač polento jedli na OH dan. Sva se s sodelavko zgovarajle o ajdovih žgancih. Kam pa ti spadajo? Kairos
7. jan 2005 15:32
Živijo. Kairos, ajdovi žganci spadajo na OH dan. Polento sem si pa jaz pripravila na Š dan...je kar nekaj "dvomov" glede določenih živil....npr. soja-na internetni strani diete je napisana pod B in Š dan(!!??) ugotovile pa smo, da ima celo več beljakovin kot meso!! Dalmatinka, vztrajaj pa bo šlo dol, sigurno! Samo ne obupaj. A ima katera kako idejo, kaj pripraviti na Š dan v mikrovalovki? Se slišimo kasneje, grem še molo ven, dokler je še kaj sončka in še ni tako mrzlo... Lp, maychiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Pirin kruh s semeni