Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

8. jan 2005 21:42

Tajika, zakaj si šla iz Maribora, ko je pa pri nas najlepše? Galja

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

8. jan 2005 22:52

Dober večer! Ej, js vam sploh ne morem več sledit tolk se razpišete. Saj je super, a kaj ko nas preganja čas, a ne? Ja hvala za čestitke. Tudi sosedje mi čestitajo zdaj ko opažajo da sem drugačna in se čudijo kako mi je uspelo. Se počutim še bolj samozavestno, kar zrastem ob pohvali in še bolj sem ponosna nase, da sem bila sposobna vztrajati toliko časa. Marjetka cvetka kdaj pa ti končaš z dieto? Se mi zdi za sva na istih dnevih al se motim? Jaz imam 16.1. zadnji dan. Marina5 jaz sem ista kot ti. Po grehu mi je ful hudo, a po toči zvoniti.... saj veš oziroma vemo. Je pa res, da prigrizkov ob TV nisem bila nikoli vajena in hvala bogu da ne, ker že drugač prevečkrat "trpim". Kairos, polenta je koruza res, a škrob ravno tako spada pod OH. Jaz jem polento na OH dan z gobovo omako in mi je njami!!! Trixi, jaz zrezkov ne tehtam, pojem kolikor mi paše, včasih enega včasih dva. Enkrat sem pa mal pretiravala in mi je blo pol ful hudo v želodcu in drug dan +0.5 kg. Galja, ne se preveč sekirat saj vsi pomalem grešimo. Saj le enkrat živimo!!! Dušan, kar tako naprej in seveda vsi ostali tudi. Picika, vse podatkevam zaupam po končani dieti (čez 8 dni). Ej, tud mene zanima ZAKAJ NI SOLATE ZRAVEN TESTENIN? Bobby, uspešen začetek ti želim, samo ne vrzi puške v koruzo že po prvih dneh. VZTRAJAJ, ker se splača!!! Jaz juhe ne jem vedno na B dan. Upam, da vam nisem preveč zatežila. Mirno noč in prijetne sanje vam želim!!! Nočko kokos

tajika  

član od: 2.1.2005

sporočila: 18

8. jan 2005 23:03

O, MOJ MARIBOR, JE TAK FEJST NOR ... Galja, saj poznaš ta komad od Predina. V MB sem preživela svoja najlepša leta - do zdaj. Tam sem študirala. Drugače pa sem iz Laškega. Ker nikoli nisem bila pri ta pridnih - bolj med tistimi, ki jim je bil Štuk drugi dom, zato se šele zdaj, po devetih letih, mučim z diplomo. Pa saj mi ni nič žal, ampak zdaj pa bi res rada potegnila črto pod študentsko , kar bo. Saj je vse tako, kot mora bit! Ja, po ponedeljku, ko bom imela za seboj 1. vodni dan, se bom spet zvagala. pred enim tednom je kazalo -4, upam, da bo še kaj manj. Me je kar strah vagat se. Prej sem se vsak dan, zdaj pa se sploh ne bi. Kaj imate vi tudi slabo vest, ko za večerjo jeste sladkarije? Meni je to tako grozno, še bolj pa me grize vest, ko na koncu pojem še jedilno čokolado. Nobeden ni napisal (razen Irene), če na OH-dan poleg pice ali testenin jeste solato. Kaj delam narobe, če jo jem??? Danes se že cel dan spravljam migat, pa mi sploh ni. Sem zdaj vsak dan hodila na Kalvarijo (visok hrib nad Mb, do katerega vodijo "morilske" štenge), pa sem čist hin. SE BEREMO! pa pa tajika Sporočilo je spremenil(a) tajika dne 08. jan 2005 23:06:12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. jan 2005 23:05

Hoj! JAAAAZ mam jutri zadnji dan!Še en dan sadja pa konc. [:D Morm rečt,da je blo kr fajn. Sploh ni blo tako hudo zdržat teh 90 dni,Tako,da nikar ne obupajte! Zaupajte vase,kajti uspelo vam bo! Kot je meni! Adijo vsem! Marjetka cvetka

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

9. jan 2005 9:41

Zdravo! Bobby, jaz popijem približno 3l vode in metinega čaja na dan. Največ dopoldne približno 2l ostalo pa po kosilu. Velikokokrat še posebno na sadni dan si stisnem sok iz dveh pomaranč in ene limone ter to zalijem z enim litrom vode, jaz temu rečem kar vitaminski napitek. Res pa je, da takrat potem ne jem drugega sadja. Občasno si tudi privoščim deit, tistega ki ima najmanj kalorij. Na OH dan poleg testenin običajno pojem 2 paradižnika nič okisana. Mislim, da celo piše v Rinini knjižici, da paradižnike lahko ješ na OH dan. LP Dipsi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. jan 2005 10:09

Jutro! Ja zamujam. Sem komaj vstala ( beri muskelfiber). Zdaj je že bolje, so se mišice mal ogrele, tako da vseeno grem. Saj pravijo, da ne smeš odnehat, ko te vse boli, da je treba kar migat, da se tiste kisline v mišicah razbijejo. Al tako nekako. Glede solate: jaz sem jo jedla vedno zraven testenin. Lahko bi rekla, da je v obroku prevladovala solata. Testenine so bile le za dodatek. Zraven pizze pa je nisem nikoli jedla, ker mi je sama pizza dovolj. Mogoče sem grešila, ampak kile so šle vseeno dol. TO je najvažnejše. Vsem polagam na srce samo to, vstrajajte počasi se daleč pride. Ko se po treh ali več mesecih ozreš nazaj in sešteješ vse -0,5 kg, vidiš da se splača in da sploh ni tako težko. A ne, Kokos, marjetka cvetka, Maychi,SY, in vsi ostali, ki ste že nekaj časa na pravi poti? Preveč dobro poznam občutek nestrpnosti in neučakanosti. Najraje bi v 10 dneh izgubili vse kar smo leta in leta pridno nabirali. JA BI BILO TO LEPO? Robi uspešen štart, Tu je vedno nekdo, ki nam v najtežjih trenutkih stoji ob strani! HVALA!!!! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

9. jan 2005 10:27

Jutro! Vidm da ste kar pridno vstali.Mene pa zanima marjetka cvetka glede na to da si na koncu koliko pa si zgubila v teh 90 dneh pa če si kaj grešila? Ja robi tudi jaz ti želim dober štart pa da se ti stopijo kilogramčki saj to je naš namen ane vso podporo če boš pa imel krizo se pa le prklopi na kompjuter.....ti bo lažje z nami sotrpini!! Važno je sodelovati pa še mal zabavati,pa da loh nekomu potožiš ki te razume srečno nam vsem! simonka1

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. jan 2005 11:30

Živijo! Ja izgubila sem 10,5kg in sem tudi grešila,sploh tretji mesec,ko sem se že rahlo naveličala vsega. Moja slaba razvada so salame in čokolada. A nekako sem le našla moč in voljo in vztrajala do konca. In danes sem zelo vesela,ker sem dočakala zadnji dan diete. Res se splača potrudit! Seveda pa to ni konec,to je šele začetek.sedaj me čaka mukotrpno ohranjanje novo pridobljene teže. Torej,ne se ustrašit,če se kdaj malo pregrešite,sam da ne vržete vse skupaj v koš! Saj vam bo uspelo,boste videli! Se splača vztrajat,že zaradi zadovoljstva ob misli,da ti je uspelo.Res je prijetno,ne morem povedat kako. Lep pozdrav vsem. VZTRAJAJTE NA SVOJI POTI,KAJTI USPELO VAM BO! KOT JE MENI Marjetka cvetka

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

9. jan 2005 12:11

Jutri se začenja zares!!! Tehtam cca.95 kg(jutri se bom točno stehtal, v lekarni), rad pa bi prišel na 80 kg(ali vsaj 85kg)! Sestavil sem si jedilnik za prve tri dni, povejte, če je vse v redu: 1. Z: 2 pomaranči; M: jabolko ; K:goveje meso,goveja juha; V: 1/2 kosila 2. Z: 2 jabolki ; M: pomaranča; K: prebranec(iz konzerve),solata,kruh; V: 1/2 kosila 3. Z: 2 pomaranči; M: jabolko; K: špageti z paradiž.omako; V: 2 kosa torte,jedilna čokolada 4. sadje,sadje,sadje,sadje..... Zanima me, torto je vseeno kakšno,kar greš in kupiš bilo kakšno pri šiptarju!? SITNO 00 NOČ!!! Robi

patricija  

član od: 4.1.2005

sporočila: 109

9. jan 2005 12:48

Bobby, mislim, da je vse OK, razen 1 kos torte je preveč. Mislim, da je vseeno kakšna je, ker sem nekje prebrala, da greš lahko tudi v slaščičarno. Veliko uspehov! Patricija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti