5. dec 2004 23:12
Cer punce, Najprej cestitke Klavdija! Mocna si in uspeh ni izostal. 2303, recept za zeliscni kruh je iz Rinine knjizice in povem ti, da sem tokrat dodala prevec rozmarina in je bil kruh skoraj grenak. Ni bil tako dober kot zadnjic, ampak lakota je bila prehuda in kar polzel mi je po grlu navzdol No, naslednji dan sem imela sadni dan in pogorela na celi crti. Ze po kosilu (peceno sadje) se mi je dobesedno zagravzalo sadje vseh vrst. Bljak, sploh vam ne morem povedati kako se mi je uprlo. Ne pomnim, da bi se mi v zivljenju ze kaj tako uprlo. Sem si rekla bom pa za vecerjo solato jedla. In res, naredila sem si solato in to kaksno: tuna, kisle kumarice, cebula, cesen, fizol, koruza ... Ko sem se tega nabutala sem se pocutila slabo. Sicer sem bila sita in morala bi biti zadovoljna, bila pa sem nesrecna. In to soboto sem ravnala tako kot ponavadi, kadar mi gre kaj narobe. Pojedla sem vse kar mi je prislo pod roke. Kar zjokala bi se od hudega, ampak kar je bilo je bilo sem si rekla danes in se poskusala vzeti v roke. Za kosilo sem si privoscila malo mesa in zelene solate in za vecerjo samo par kislih kumaric. Se vedno mi je zal, da sem bila v soboto tako sibka in punce, kadar vas bo popadlo, da bi se nazrle tako kot sem se jaz, se spomnite, da je pocutje po naziranju veliko slabsi kot ce ste malo lacne. Res! Besna sem sama nase, da sem tako sibka in da sem popustila trenutnemu nagibu. Jutri si bom skuhala ricet in v torek bodo spageti. Odlocila pa sem se, da na S dan ne bom jedla sadje, ampak zeleno solato. Hvala, ker ste tukaj in lahko noc voscim. Marina5