9. dec 2004 11:04
Živjo !
Ja tudi meni se včeraj ni dalo povezat.
Sem pa vseeno uspešno preživela dan!
Hrane se mi proti pričakovanju sploh ni hotelo, le zvečer ko si je moj dragi pogrel krompirjeve svaljke s cimetom in sladkorjem je tako lepo dišalo. Če nebi bila na vodnem dnevu bi si verjetno privoščila kakšnega, vendar sem točno vedela kaj hočem in vzdržala.
Drugače pa sem dan preživela doma, popaldan pa sem šla za 1 uro ven na mraz ( nisem zdržala dlje, me je preveč zeblo).
Lara glede načina prehranjevanja (diete), ki jo nameravam začeti po praznikih nekje 17.januar (ponedeljek?) se še nisem odločila, glede na to, da bi naj bil premor med 3MD 90 dni.
Vsekakor nameravam upoštevati že večkrat omenjene nasvete predhodnc, bi rada to težo vsaj obdržala do konca praznikov potem pa ponoven štart.
Si pa pridna z rekreacijo! Vas je kar nekaj na forumu, ki se veliiiiikkkooo športate. PRIDNE!!!!
Dalmatinka si pa dobra, vse se borimo s hrano predvsem doma, ti pa se moraš še v službi.
Kar vstrajajte boste kmalu na najinem mestu. Meni se zdi kot, da sem začela prejšni teden, pa je že vsega konec. Povem lahko le to, da ni bilo vedno tako. Prvi mesec sem se tudi jaz spraševala in si želela, kdaj bom jaz tako daleč. In še en nasvet, ne razmišljajte preveč o dnevih, kako daleč je še do konca, najbolje je da se prepustite toku in ritmu dnevov, saj tako pozabiš da si na "dieti".
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.